Együttműködésre lépett az LMBTQP-lobbi és a bankszféra Magyarországon

Ismerősen csengő név harcolt ki ismételten deviáns jogokat, a Háttér Társaság. A nemzetbiztonsági kockázatot jelentő külföldről finanszírozott ügynökszervezet ezúttal a bankszférában fejtette ki lobbierejét.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A Háttér Társaság és az Erste Bank együttműködésének eredményeképp ettől a hónaptól a bank összes magyarországi fiókjában igényelhetik az ügyfelek a bankkártyán a választott név feltüntetését. Eddig – mint minden normális helyen – csak a személyi igazolványban szereplő nevet fogadták el.

Magyarországon a 33-as paragrafus 2020-as törvénybe iktatása óta nincs lehetőség a transzok számára a nem és a név jogi elismerésére. Így azok az aberrált emberek, akik a törvény hatályba lépése előtt nem tudták megváltoztatni az okmányaikon szereplő neve, nemazonos névvel kell élniük az életüket, vagy ahogyan propagandisztikusan a Háttér Társaság fogalmaz: „diszkriminációnak és veszélynek vannak kitéve azáltal, hogy kényszerűen elő kell bújniuk, valahányszor fel kell mutatniuk a igazolványaikat, melyen egy, az identitásuktól eltérő nem vagy név szerepel”.

A paragrafus miatt az Emberi Jogok Európai Bírósága egyébként hazánkat el is marasztalta.

A Háttér Társaság szerint a banknál elérhető „új szolgáltatás segítheti transznemű társainkat is mindennapi pénzügyek intézésekor”.

Tehát egy külföldről finanszírozott ügynökszervezet kilobbizta azt, hogy a bankkártyán már nem is valós adatoknak kelljen szerepelniük. Mi következhet még ezután, az életünk melyik szférájába tudnak belenyúlni még?

Nem véletlenül kezdeményezte a HVIM a Háttér Társaság betiltását. A kérvényt elutasították, a HT azonban azóta is folyamatosan áskálódik hazánkban. Gyermek örökbefogadási papírokat módosítanak miattuk, egészségügyi kockázatot jelentő döntéseket hozatnak, szivárványcsaládoknak kedvező döntéseket erőszakolnak ki, a gyermekek életében kutakodnak, valamint folyamatosan együtt dolgoznak EU-s intézményekkel, programokkal. Az utóbbi pár év eseményei bizonyítják, hogy a deep state olyan mértékben kiépült Magyarországon, hogy az LMBTQP-lobbisták bármit megtehetnek.

2024-ben is tovább dübörög a buzilobbi – Így játsszák ki a Gyermekvédelmi törvényt

Korrepetálni kérték fel, de fajtalankodott a 13 éves kisfiúval egy kaposvári buzi

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)