Vármegye: A Fidesz engedett a Soros-ügynökök brüsszeli nyomásának, amikor visszavonta a fesztiválunk támogatását 

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom kemény közleményben fejezi ki az álláspontját a XII. Felvidéki Magyar Szigetet ért nemtelen és méltatlan eljárásról.

A Fidesz engedett a Soros-ügynökök brüsszeli nyomásának, amikor visszavonta a fesztiválunk támogatását

A magyarországi kormány visszavonta a Mozgalmunk által szervezett XII. Felvidéki Magyar Sziget egyébként is méltatlanul kis összegű 500.000 Ft-os, pályázati úton törvényesen elnyert támogatását.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom felháborítónak tartja, hogy a magát nemzetinek valló magyar kormány enged az általuk retorikában támadott balliberális Soros-ügynökök hangulatkeltésének. A legnagyobb gyávaságról és elvtelenségről tett tanúbizonyságot a kormány és az őket kiszolgáló Bethlen Gábor Alap, amikor egy felvidéki nemzetellenes napilap és egy brüsszeli újság gyűlöletkampányának felülve a már megítélt támogatást a rendezvény előestéjén visszavonták. Teszik ezt úgy, hogy a Bethlen Gábor Alap egész Felvidéken uram-bátyám elv alapján oszt pénzt olyan rendezvényeknek, melyek csupán a támogatások lehívása okán kerülnek megrendezésre.

Külön felháborító, hogy az egész hecckampány mögött egy olyan bolsevista újságcikk áll, mely tényként közli a koncepciós eljárás alapján bebörtönzött székely hazafiak bűnösségét. Mozgalmunk felszólítja a kormányt és a Bethlen Gábor Alapot, hogy valljon színt, mennyiben egyezik álláspontjuk az említett újságcikkben foglaltakkal!

Kérjük, hogy tájékoztassanak minket, hogy van-e jogunk a jövőben bármire is pályázni, vagy örökre másodrendű állampolgárok vagyunk a köztársasági rendszerükben. Természetesen megvizsgáljuk a jogi lehetőségeket és peres úton fogunk elégtételt venni a minket ismételten ért törvénytelenségért és igazságtalanságért.

A fesztivált az alábbi módokon lehetséges támogatni, köszönjük mindenkinek a kiállását!
IBAN: SK8052000000000016624125
SWIFT: OTPVSKBX
Név: HVIM
Paypal: [email protected]Patreon: Patreon.com/hvim
HVIM vezetőség
Kapcsolódó hír:
(64 – Szent Korona Rádió)