Egészségügyi kockázat szabályozásának eltörlését lobbizta ki a Háttér Társaság – Magyarországot is kebelezi be az LMBTQP diktatúra?

A homoszexuális férfiak helytelen szexuális életük miatt rizikókategóriába tartoznak a plazmaadások során, ugyanis köztudott, hogy Európában az ő köreikben terjed legjobban a HIV vírus, mely az AIDS okozója, továbbá az análizálás miatt egyéb más fertőzéseket is összeszedhetnek. A Háttér Társaság az egyik plazmaferezist végző központot most a tudományossággal való szembemenésre köteleztette azáltal, hogy az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalával megállapíttatták, hogy jogellenes kizárni a homoszexuálisokat a folyamatból. A “jogok” felülírják a biológiát…

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

2021 májusában az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala a Háttér Társaság által képviselt ügyfél ügyében megállapította, hogy jogellenes kizárni a homoszexuális és biszexuális férfiakat a vérplazmaadásból. Az eljárás alapját képező esetben az ügyféltől azért tagadta meg a plazmaferezis központ a vérplazmaadás lehetőségét, mert az előzetesen kitöltendő kérdőíven a szabályoknak megfelelően, őszintén tájékoztatta a központ munkatársait szexuális irányultságáról – olvasható a Háttér Társaság sajtóközleményében.

Az eljárásban az alapvető jogok biztosa megállapította, hogy a plazmaferezis központ a panaszossal és általában a férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítő férfiak teljes csoportjával szemben szexuális irányultságon alapuló közvetlen hátrányos megkülönböztetést valósított meg, és ezzel megsértette az egyenlő bánásmód követelményét. Egyúttal megtiltotta a hátrányos megkülönböztetés jövőbeli tanúsítását, és felszólította a plazmaferezis központot, hogy szüntesse meg a jogsértő állapotot.

A közelmúltban a Háttér Társaság tagjai maguk jártak utána annak, hogy a plazmaferezis központ teljesítette-e a hatóság határozatában foglaltakat, a ponton a korábbi kérdőívet megváltoztatták, a férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítő férfiakat már nem sorolják fel a rizikócsoportok között.

Az eljárásban az is elképesztő volt, hogy az OVSZ (Országos Vérellátó Szolgálat) is a “jogvédő szervezetek” álláspontját osztotta a liberálisok beszámolói szerint, ugyanis kijelentették, hogy a monogám homoszexuálisok nem jelentenek veszélyt. Azt azonban ki garantálja, hogy nem váltogatják az LMBTQP személyekre oly jellemző módon folyamatosan partnereiket?

A Háttér Társaság továbbá felhívást indított az ügyben, hogy a “diszkriminációt” alkalmazó plazmapontokat jelentsék feléjük, hogy megtehessék a jogi lépéseket. Elképesztő, hogy ez a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő szervezet még szabadon működhet hazánkban…

A Háttér Társaság azonban súlyos hibát követett el. Megint nem foglalkozott más társadalmi csoportok jogainak képviselésével, így mi, ha már ők nem tették meg, követeljük, hogy biztosítsanak a hepatitisben és egyéb súlyos fertőző betegségben szenvedőknek, a tarajossül tüskéjével frissen átszúrt orrú négernek (merthát ugye piercing után se szabad) és a frissen tetovált maori törzsek számára is, hogy Magyarországon szabadon, minden korlátozás nélkül vérplazmát adhassanak!

Jogerősen megsemmisítette a Kúria az aberrált mesekönyv büntetését

Hódít a transzlobbi: magyar munkáltatót marasztalt el az alapvető jogok biztosa

Így védi Magyarország a gyermekeket? Újabb LMBTQP győzelmek születtek a bíróságon

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió)