Ki jár megint az élen a jogszabályok kijátszásában? Hát persze, hogy a Háttér Társaság!

Folyamatosan próbálkoznak az LMBTQP-lobbista szervezetek annak érdekében, hogy a gyermekeket védő törvényeket kijátszák. Ezúttal ismételten az aberráltak örökbefogadási lehetősége került platformra. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Budapest Főváros Kormányhivatalának kerületi hivatalai szakmailag és tudományosan megalapozatlan, az Emberi Jogok Európai Bíróságának esetjogát szándékosan félreértelmező, hazug módon csúsztató, copy-paste módszerrel készült  érveléssel a közelmúltban több esetben egyedül örökbefogadásra váró meleg férfi örökbefogadásra való alkalmasságát utasította el – írja a Háttér Társaság.

A nemzetbiztonsági kockázatot jelentő LMBTQP propagandaszervezet több olyan ügyben próbálja jogi úton a törvényeket felrúgni, amelyben a BFKH alá tartozó gyámhatóságok  az érintetteket örökbefogadásra alkalmatlannak nyilvánították.

A határozatok helyesen állapítják meg, hogy a gyermek elsődleges szocializációs közege a család, így hozzáteszik: az azonos nemű párok, vagy olyan személyek, akik azonos neműekkel terveznek párkapcsolatot, “a józan ész szerint”  “nemcsak konkrétan, de már az absztrakció szintjén sem” tudnak megfelelni a gyermekvédelmi törvénybe foglaltaknak. Hiszen ezen “szivárványcsaládok” nem felelnek meg “a születési nemmel megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitás” megjelenítésének és népszerűsítésének tilalmának.

Az ilyen deviáns “családok” eddigi legfőbb aduásza az volt, hogy nem aberrált párjával, hanem egyedül nevelné a gyermeket… A közelmúlt törvénymódosításai következtében szerencsére ilyen alattomos módszerekkel is egyre nehezebben juthatnak gyermekhez.

A Háttér Társaság alattomos propagandával reagált a gyermekeket védő intézkedésekre, ugyanis mint Polgári Eszter, a HT Jogi Programjának vezetője mondta: “ez számos gyermeket megfoszt attól a lehetőségtől, hogy szerető otthonban nevelkedhessenek, olyan szülőkkel, akiket az eljárásban résztvevő valamennyi szakértő erre alkalmasnak ítélt.” 

A gyermek legfőbb érdekére hivatkozni – mint azt teszik a deviáns szervezetek -, amikor annak eredménye pont a gyermekek érdekeit sérti, kifejezetten hipokrita érvelés.

A szivárvány”családok” elismerésére kötelezhetik hazánkat?

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió)