Elegük van az olaszoknak: kirabolta a migráns, ezért elgázolta

Olaszországban is igen súlyos a migránshelyzet, és a “szélsőjobboldali” Meloni kormány sem tesz sok mindent annak megoldására. Egy idős asszonyra is rátámadt az egyik, sajátos módon oldotta meg a helyzetet. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

 

„Épp beültem az autómba, amikor ez a férfi kinyitotta az ajtót és elvette a táskámat. „Engedd el, különben megöllek” – kiáltott rám, mielőtt elszaladt volna.”

Cinzia Dal Pino , a 65 éves Viareggio-i vállalkozóasszony, a városi fürdő egykori tulajdonosa, úgy döntött, hogy a saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást.

Saját terepjárójával a rabló után eredt és elgázolta, pontosabban egy horgászbolt falának préselte és ezáltal megölte a 47 éves észak-afrikai Said Malkoumot, aki  néhány perccel korábban még nyugodtan sétált a nőtől elrabolt táskával, örülve a zsákmánynak. A gázolás vasárnap este éjfél körül történt a viareggiói Darsenában.

A videofelvételek alapján a nő, miután elgázolta az algériai rablót, hátratolatott, majd újból átment a migránson. Egyes hírek szerint mégegyszer ezt tett. Ezután kiszállt, visszavette a táskáját, és hazament, de még visszahajtott egy étteremhez és visszaadta ott a kölcsönkapott esernyőt. A halott rablót később egy házaspár találta meg, és ők értesítették a rendőrséget.

A rendőrség szerint szándékos gyilkosság történt, a rablás áldozatát, a 65 éves asszonyt, őrizetbe vették.  „Halálosan megfenyegettek: mit kellett volna tennem? Azt hittem, kés van nála.”- védekezett a nő, azonban a nyomozók nem találtak a halott afrikainál kést.

Az algériai migráns 10 éve érkezett Olaszországba illegálisan, koldulásból és lopásokból élt, a rendőrség többször letartoztatta már. Testvérei szerint, akik marokkóiak, és akik szerint 24 éve élt a férfi békességben Olaszországban, gyilkosság történt, és a marokkói királyhoz fordultak, hogy szólaljon fel az ügyben.

Ettől függetlenül hatalmas vita alakul ki Olaszországban, egyre többen állnak ki az asszony mellett és jogos önvédelemről beszélnek, megemlítve a migránsok által elkövetett egyre több bűncselekményt, ami miatt Olaszország mára élhetetlen lett. Még Salvini, is megszólat, kiállva az asszony mellett, mondván mindenről a rabló tehet, hiszen, ha ne nem követ el bűncselekményt, ez az egész nem történik meg.

A nőt, háziőrizetbe helyezték.

Szíriai “hontalanok” tarkón késeltek egy német férfit az utca közepén

(Elemi nyomán Szent Korona Rádió)