Végre valaki: Magyar Péter kimondta, hogy Dobrev Klára ocsmány

Bár Magyar Pétert nem tartjuk sem hitelesnek, sem politikai megváltónak, a tapasztalatlanok őszinteségével mond néha tabudöntögető mondatokat, amíg rá nem szólnak. Nemrég a Klub Rádióban mondta el Ukrajnáról alkotott korrekt véleményét, hogy aztán kénytelen legyen gyorsan vissza is vonni azt. Most pedig az undorító, kecskefejű Dobrevről mondta el a véleményét, hogy aztán kijelentse, hogy úgy általában a plakátokra értette.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Dobrev Klára, ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben – mondta Magyar Péter Szokolyán, politológushallgatók táborában, amikor arról beszélt, mennyire taszítják a választási plakátok, különösképpen Dobrev Klára plakátja.

Az erről készült videót Molnár Csaba, a párt alelnöke tette közzé Facebook-oldalán. Molnár Magyar kijelentésével kapcsolatban úgy vélekedett: „Azon túl, hogy a mondat nagyon tágan kezeli a magyar nyelv kereteit, nem más, mint a Magyar Péter által Dobrev Klára ellen indított, ízléstelen lejáratókampány újabb eleme.

Az első esetben lényegében lehülyézte Dobrev Klárát, most pedig a külsejére tett sértő megjegyzést a magát tisztes, konzervatív polgárnak beállító politikus.” A videóhoz Facebookon hozzászólt Magyar is, aki mindössze ennyit írt: Mi nem fogjuk vizuálisan szennyezni a környezetet semmilyen plakáttal.

(24 nyomán Szent Korona Rádió)

Csúnyán ráolvasták Dobrevék fejére a hazaárulást egy fórumon (videó)

Az egyházak ellen uszított Dobrev Klára

Gyurcsányné gyermekvédelme a homokosoknak adná a gyerekeket