A fiatalok undorodnak az oligarcháktól – az olasz média fel van háborodva

Egy olasz publicisztika a fiatalok politikához való hozzáállásáról, ami azt boncolgatja, hogy az olasz 40 év alattiak undorodnak a jelenlegi politikai elittől, és hajlamosak jobbra szavazni. A globalista elitet képviselő média pedig fel van háborodva rajtuk…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Megkezdődött a régi nagy napilapok – és a televíziók, a TeleMelonitól az összes Meloni-ellenes csatornáig – végső támadása, hogy rávegyék a fiatalokat az európai választásokon való szavazásra. És ha már elmennek,  jól is szavazzanak, vagyis nem jobbra (a kockázat elkerülése érdekében a TeleMeloni az élvonalban van). De egyre növekszik az a tendencia is, hogy démonizálják a fiatalokat a politikához való hozzáállásuk miatt.

És mivel ez a viselkedés nem korlátozódik a serdülőkre, a fiatalok közé soroljuk a Z generációt és az ezredfordulón születetteket, beleértve továbbá azokat is, akik az 1980-as években születtek, és nem éppen újoncok a politikában. De ők a legdühösebbek, és ezért a legveszélyesebbek a hatalmon lévők számára.

Mert a különböző pártok szavazási szándékain túl a kollektív Nyugaton élő fiatalok vagy „majdnem fiatalok” kétharmada mélyen undorodik saját országa oligarcháitól és politikusaitól. A százalékos különbségek az Egyesült Államok és az európai országok között minimálisak. Ezért az amerikai tanulmány nem Biden butaságát vagy Trump hitványságát hibáztatja, vagy Macron napóleoni halandzsáit és Meloni szolgalelkűségét, vagy Scholz teljes nyomorúságát. Hanem a fiatalokat…

A probléma tehát nem a szavazólap szereplőivel van – Washingtonban még az ifjabb Robert Kennedytől is sikerül tartaniuk (vagy itt), aki legjobb esetben is borzalmas különbséggel veszít a második ellen is –, hanem az, hogy ezek a generációk már nem akarnak hozzájárulni az oligarchiák által jelzett új világ megteremtéséhez. Nem örülnek annak, hogy elszegényednek, nem örülnek annak, hogy minden alkalommal kockára kell tenniük az életüket, amikor elhagyják otthonukat, mert a bűnözés büntetlensége garantált, nem örülnek annak, hogy fel kell adniuk nyelvüket és kultúrájukat, hogy politikailag korrekt állampolgárokká váljanak.

Nem örülnek a hatalom szolgálatában álló környezetvédők cinizmusának sem: Németországban megnőtt a megújuló energia termelése, és eközben összeomlottak az árak. Ám ahelyett, hogy léptek volna, a termelés csökkentése mellett döntöttek. Ugyanezt kérték Kínától a napenergia túltermelése miatt.

Minek örüljenek tehát a 40 évesek és a tinédzserek? A 3. világháborúnak, amelyet a kollektív Nyugat akar kirobbantani? A jövőbeni megszorításoknak az európai gazdaságban az adósság törlesztésére? A fájdalmas recessziónak? Lehetetlen házat venni a nagyvárosokban. De azért menjen el mindenki szavazni. Még egy obszcén alibit adva a hatalomnak.

(ElectroMagazine.It nyomán Szent Korona Rádió)

Olaszországban már nincs édesanya és édesapa, szülő 1 és szülő 2 van

Ismét hisztiznek az LMBTQP-lobbisták: Olaszország egyetemes bűncselekménnyé tenné a béranyaságot

Inkább fasiszta, mint buzi! Megtámadták Alessandra Mussolinit, akiből Japánban majdnem popsztár lett