Nagy a baj, ha már Rogán Tóni is interjút ad a 444-nek: backoffice és frontoffice

Bő egyórás interjút adott Rogán Antal propaganda-titkosszolgálati miniszter, amiben érzelemmentese, faarccal felmondta, ahogy működnie kellene egy kormányzati rendszernek. A valóság tudjuk, hogy teljesen más… Az interjú elég lapos lett: kérdez tőle a bértollnok, CIA zsoldban tengődő 444-es, majd ő elmondja a törvényi felhatalmazást. Közben Rogán legalább ötvenszer elmondja, hogy backoffice, meg frontoffice.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Furcsa, bár értjük az apropóját is, hogy interjút ad egyáltalán a 444-nek: semmilyen balliberális oldalnak nem adnak interjút, sőt, Rogán teljesen eltűnt a botrányai miatt. Igazából a fideszesek valódi interjúkat sem szoktak adni, hanem előre megírt kérdések-válaszok mentén nyilatkoznak. Nyilván ez a stratégia megbukott Magyar Péterék színrelépésével. Rogán állítása szerint azért ígérte meg, hogy interjút ad, mert Londonban kizsarolták tőle, ott inkább belement egy későbbi interjúadásba, csak hagyják békén ott és akkor a családjával.

Szóba kerül sok minden:
Varga Judit állításai, “Tóni, Ádám és Barbara” (amit még Rogán sem ért), Nagy Ádám, gazdagodás, politikai kommunikáció, lejárató kampányok, óriásplakátok. Sajnos nem sikerült a riporternek túlzottan megszorongatnia Rogánt, így gyakorlatilag semmi fontosat nem tudunk meg.

(444 nyomán Szent Korona Rádió)

Letiltotta Rogán a TV2 politikamentes adását Novák Előddel