Az egyházak ellen uszított Dobrev Klára

A DK miniszterelnök jelöltje ismételten kimutatta foga fehérjét, és a családi hagyományokhoz híven Facebook posztjában, melyben a koronavírus betegsége alatti tapasztalatairól értekezik, az egyházakat is betámadja.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Nem először mutatja be Gyurcsány felesége, hogy milyen világra számíthatunk, ha ismételten hatalomra kerülnek. 2019 novemberében az Európai Parlament üres termében tartott beszéde szinte csak vallás- és keresztényellenes elemet tartalmazott.

Kemény három hét van mögöttem.
A koronavírustól kétoldali tüdőgyulladásom lett. Láz, köhögés és légszomj, pontosan úgy,…

Közzétette: Dobrev Klára – 2021. március 24., szerda

Mostani posztjában ismételten sikerült az egyházakat hibásnak beállítania a problémák meglétében. Értekezésének kezdetén a koronavírussal szerzett tapasztalatairól számol be, majd kitér arra, hogy a kormányzatnak nagyobb erőbedobással kellene az emberek védelmén dolgoznia. Mindezek után azzal folytatta, hogy többek között azért nem eredményesek a védekezések, mert a járványügyi intézkedések helyett az egyházakra fordítják a pénzeket. Mondanivalójának végén kiemelte, hogy ezt nem fogja elfelejteni.

Jelen cikkünknek nem tárgya a kormányzat járványügyi intézkedéseinek értékelése, így arra most nem térünk ki. Ugyanakkor egy másik súlyos problémára kell rávilágítanunk. Ma még csak szavak szintjén gyalázzák a Dobrev Klárához hasonlók a kereszténységet, viszont ha újra megkaparintják a hatalmat, biztosak lehetünk abban, hogy nem vár semmi jó hazánkban azon keresztényekre, akik valóban komolyan gondolják magukat.

(Szent Korona Rádió)

Dobrev Klára totalitárius papoktól félti Magyarországot

Megvan a tettes: Csak “rongálás” bedrogozva betörni és felgyújtani a gödöllői templomot

Az iszlám a főellenség? Megjegyzések a liberális gólem elleni háború kapcsán