Gyurcsányné gyermekvédelme a homokosoknak adná a gyerekeket

Az Európai Egyesült Államokért küzdő DK 10 pontos gyermekrontási törvényjavaslatot tett le az asztalra. Gyermekvédelmi javaslatnak hívják, de vannak benne olyan részek, amik egyértelműen, hogy a homoszexuális párok kezére játszanák a gyerekeket, illetve a buzilobbista szervezeteket erősítenék.

Adód 1%-ával harcolj a pedofília ellen, támogasd a HVIM-t!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A nevelőszülői hálózat újjászervezésével és a gyermekotthonok felülvizsgálatával egyet is lehet érteni, de aztán Dobrev Klára igencsak hangsúlyozza a “civil szervezetek” bevonását, ami tudjuk, hogy az ő esetükben mit jelent: Háttér Társaság és egyéb Soros-NGO-k bevonását, ami szervezetek a gyerekek további megnyomorításáért dolgoznának az LMBTQP-ideológia erőltetésével. Ezeket a “civil szervezeteket” ráeresztenék az állami és az egyházi intézményekre is, ahol nyilvánvalóan politikai alapon és vallásellenes éllel végeznének tisztogatást a gyermekvédelem jegyében.

Másik súlyos elképzelése a kecskefejű Apró-ivadéknak, hogy meg kell könnyíteni az örökbefogadást az “egyedülállók” és “bejegyzett élettársi kapcsolatban” élők számára. Ezzel egyértelmű, hogy homoszexuálisoknak akarná a DK odalökni a nehéz sorsú gyerekeket. Kár is tovább boncolgatni: a DK egyértelmű, hogy egy létrontást végző, burkoltan még a pedofíliát is segítő szervezet.

(Szent Korona Rádió)

Akik baloldaliként tüntetnek a gyerekvédelemért, azok rontanák meg a gyerekeinket

Gyermekvédelem és pedofília kérdésében a baloldalnak hallgass a neve