Csúnyán ráolvasták Dobrevék fejére a hazaárulást egy fórumon (videó)

A közönség egyik tagja többször is éles kritikák hangos bekiabálásával zavarta meg a DK Árnyék(szék)kormányának programismertetőjét hétfőn. Az eseményt moderáló Gréczy Zsolt állatkerti lakóhoz hasonlította a fiatalembert, akit a biztonsági őrök távolítottak el a helyszínről, pedig csak az igazságot képviselte.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A DK programbemutatót tartott hétfő délután a Csányi5 – Erzsébetvárosi Zsidó Történeti Tárban. Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, Bősz Anett, a DK főpolgármester-helyettese, Barkóczi Balázs oktatási és kulturális árnyékminiszter és Szűcs Balázs, Erzsébetváros alpolgármestere mind részt vettek az eseményen, melyet Gréczy Zsolt, a DK elnökségi tagja moderált – szúrta ki a Gulyáságyú Média beszámolóját a 444.

Mint az eseményről készített felvételen látható és hallható, a közönség soraiból egy fiatalember többször is bekiabált a kerekasztal-beszélgetésbe. Először azt, hogy

2004-ben miért uszította a székelyeket és a magyarokat egymás ellen ebben az országban?

Mint ismert, 2004. december 5-én népszavazás volt Magyarországon a kettős állampolgársággal kapcsolatban.

A kampányban Gyurcsány Ferenc akkori MSZP-s miniszterelnök többek között 20 millió román állampolgár Magyarországra érkezésével próbálta befolyásolni a szavazókat. A népszavazás végül érvénytelen lett. Az akkori jobboldali ellenzék – például a Fidesz – gyakran kritizálta emiatt a végül 2010-ben megbukott baloldali kormányt.

A fiatalember ezután a Gyurcsány-kormány elleni 2006-os tüntetéseket hozta fel, melyet az akkori kormány rendőri erőszakkal fojtott el.

2006-ért Gyurcsány Ferenc még felelni fog!

– kiabálta be.

A fiatal férfi ezt követően Dobrev Klárát kezdte kritizálni, amiért a 2022-es választások éjszakáján nem állt a választást elvesztő Márki-Zay Péter mellett. Így fogalmazott:

Maga elárulta az összefogást, nem állt ki Márki-Zay mellett a színpadon. Szégyellje magát! Maguk miatt tart itt ez az ország, maguk miatt!

Ekkor már a biztonsági szolgálat emberei is akcióba lendültek, és kitessékelték a férfit a teremből. Búcsúzóul még annyit odakiáltott a DK-s politikusoknak, hogy

Menjenek innen, takarodjanak az országból. Meg a politikából is. Akkor majd talán lesz rendszerváltás, amit maguk mondanak.

A feszültséget, melyet a kínos szituáció hagyott maga után, Gréczy Zsolt némi fanyar humorral igyekezett oldani.

Ugye az állatkert az másik kerületben van? Igen, értem, köszönöm szépen

– mondta. Szűcs Balázs hozzátette, hogy „alapítója erzsébetvárosi volt, Xantus János”.

Végül Barkóczi Balázs terelte vissza a programismertető eseményt az úgymond rendes kerékvágásba azzal a felütéssel, hogy „térjünk vissza a XV. kerülethez, az mégiscsak egy kellemesebb téma szerintem”.

(Index nyomán Szent Korona Rádió)

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az egyházak ellen uszított Dobrev Klára

Dobrev Klára totalitárius papoktól félti Magyarországot