Ifjúsági LMBTQP vezetőket gyanúsítanak fiatalok szexuális kizsákmányolásával

Egy svájci LMBTQP-ifjúsági szervezet társalapítói ellen nyomozást indított az ügyészség, miután szexuálisan kizsákmányoltak két tinédzsert, akiket gondozásukban tartottak. Az aberráltak a Sozialwerk.LGBT+ nevű, 13 éves és annál idősebb gyermekek számára létrehozott ifjúsági csoportjuk égisze alatt vitték végbe tetteiket.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Bár a svájci sajtó eltitkolta személyazonosságukat, a Reduxx az érintett férfiakat Holger Niggemannként és “férjeként”, Björnként nevezi meg.

A 42 éves Holger a gyanú szerint szexuális kapcsolatot létesített két 17 éves fiatallal, akik zaklatás miatt kértek segítséget a szervezettől. Holger akkoriban a csoport elnökségi tagja volt, míg “férje”, Björn az üzleti vezető. A két férfi a Tages-Anzeiger beszámolója szerint az egyik tizenévessel, egy 17 éves fiúval hármasban létesített szexuális kapcsolatot.

Számos dokumentum igazolja a csoportban történteket, köztük szöveges üzenetek, e-mailek és hangüzenetek – írja a Tages-Anzeiger. A 2020-ban alapított Sozialwerk.LGBT+ állami támogatásban részesült, hogy létesítményeket hozzon létre olyan veszélyeztetett, már 13 éves korú fiatalok számára, akik LMBTQP-nek vallják magukat.

A helyi média az állítások kivizsgálása során tizenöt, a csoporthoz közel álló személlyel beszélt, hogy ellenőrizze az állítások valóságtartalmát. A jelentkezők többsége úgy döntött, hogy névtelen marad.

Az egyik kivétel Daniel Huber, az egyesület korábbi elnökségi tagja, aki egy másik elnökségi taggal együtt feljelentette a párt Annina Grob ügyésznél, az Avenir Social, a svájci szociális munka szakmai szövetség társigazgatójánál.

Az egyik deviáns. Ő foglalkozhat 13 évesekkel…

A tinédzser egyik nyilvános bejegyzésében a közösségi médiában elárulta, hogy küzd a helyzettel: “Egy mérgező, poliamor kapcsolatban élek, és ez darabokra szaggat” – írta. “[Holger] azt akarta, hogy poliamor pár legyünk, én pedig azt mondtam, hogy oké, mert bármit hajlandó vagyok megtenni, csak hogy vele lehessek, pedig még a férjét sem szeretem”.

A tinédzser folytatta: “Csak kihasznál engem, semmi több. És már így is traumatizált ez a szarság. Ha ennek vége, rendbe kell hoznom magamat”.

Björn egy második kiskorú tinédzserrel is szexuális kapcsolatot létesített a klub egyik tanácstermében.

Holger igazolni is próbálta az LMBTQPedofilok létjogosultságát: “A nyilvános gyermek- és ifjúsági munkában sokáig általános volt, hogy az ifjúságsegítők szexuális kapcsolatba kerültek fiatalokkal” – jelentette ki Holger. “Az 1990-es évekig a Berlinben a nevelt gyermekeket pedofilokhoz utalták, mert csak ezek a gyerekek tudták szeretni őket.”

Holger utóbbi megjegyzése a hírhedt Kentler-projektre utal, a berlini szenátus által engedélyezett és támogatott kísérletre, amely nevelt gyermekeket helyezett el pedofilok otthonában, kifejezetten azzal a céllal, hogy elősegítse a gyermekek szexuális zaklatását. A Kentler-projekt 1969-ben kezdődött, és 1988-ban, közel két évtizeddel később, a projekt befejezésekor Helmut Kentler szexológus a szenátusnak benyújtott jelentésében “teljes sikernek” minősítve zárult…

A sajtónak névtelenül nyilatkozó több személy kiemelte a churi létesítményben uralkodó “szexualizált alaphangulatot”. A beszélgetések témái gyakran a szexuális tevékenységre irányultak, és a helyszínen egy doboznyi szexuális játékszert tartottak. A dobozban dildók, bőrszíjak és kötőeszközök, köztük ostorok és análdugók voltak. Holger állítólag “aktívan kínálta ezt a dobozt a fiataloknak”.

A churi ifjúsági központban egy BDSM-felszerelésekkel és szexuális játékokkal teli dobozt tartottak.

Holger Niggemann 2021-es Facebook-bejegyzése leírja, hogy kedveli a “kölyökkutya-játékot”, egy olyan szexuális fétist, amelynek lényege, hogy a közösülés alatt vagy annak közelében kutyának adja ki magát, és BDSM-felszereléseket használ. “Egy félmeztelen ifjúsági munkás kutyamaszkkal… az ilyesmi zavaró és provokatív. És pontosan ezért választottam ezt a képet. A képválasztás a politikáról szól, és nem a jó ízlés politikájáról” – írta Holger a fotóhoz a képaláírást. “A kutyajáték, vagy kölyökkutya-játék nagyon gyakori a queer szcénában. És mégis gyakran tabutéma, mert a BDSM szcénából származik, és mindig a szexszel azonosítják. [De] itt inkább a példaképekről van szó” – folytatja.

“És mi a helyzet a meztelenséggel? 2014-ben még Zürich Oberlandban dolgoztam. Idén, ahogy gyakran szoktam, Ticinóban voltam. És ott az uszodában találkoztam fiatalokkal a közösségemből. Csak azért, mert ifjúságsegítő vagyok, nem korlátozhatom teljesen a magánéletemet. Egyébként a nyilvános szaunában már “megdöntöttek” közösségi vezetők.”

Holger Niggemann a treff.LGBT“queer youth” központ ügyvezető igazgatója is volt, és ezáltal dolgozott gyerekekkel a nemzeti oktatási rendszerben.

Holger Niggemann által készített és a svájci iskolákban bemutatott, a gyermekek “nemi identitással” kapcsolatos oktatását célzó anyagok.

A “Queer Goes to School”(Queer Macht Schule) weboldalon, amely az oktatási eszközeit népszerűsíti, Holger a következőket írja: “Több mint 20 éve támogatom a fiatalokat a queer témákkal kapcsolatos kérdésekben. Emellett évek óta részt veszek a svájci gyermek- és ifjúsági munka országos szakcsoportjaiban a gender és queer témákban. Ez széleskörű tapasztalat- és tudásbázist biztosít a queer témák szakmai és igény szerinti megvitatásához az osztályteremben!”

A kiskorúak szexuális zaklatásáról szóló vádakról szóló híreket megelőzően Holger treff.LGBT csoportja némi kritikát kapott a közösségi médiában, amiért arra utasította támogatóit, hogy a női anatómiára utalva használják az “elülső lyuk” kifejezést. A posztot a szervezet Instagram-fiókjára tették március 31-én, hogy ezzel népszerűsítsék a transzneműek nemzetközi láthatósági napját.

Nem ez az első eset, hogy egy LMBTQP-fókuszú ifjúsági csoportot azzal vádolnak, hogy megkönnyíti a kiszolgáltatott tinédzserek bántalmazását.

Amint arról korábban a Reduxx exkluzívan beszámolt, két skót férfi állította, hogy kiskorúként az LMBT Youth Scotland szolgáltatásainak igénybevétele során szexuálisan kihasználta őket.

Két LMBTQP pedagógust tartóztattak le pedofília vádjával

A pedofiloknak gyermekméretű szexbabákat kell adni!

Alapvető emberi jog a pedofília?

(Reduxx nyomán Szent Korona Rádió)