Alapvető emberi jog a pedofília?

Elítélt pedofil ragadozót köszöntöttek a Human Rights Campaign (Emberi Jogok Kampány) észak-karolinai gáláján, mint az fentebbi képünkön látható, igen nagy örömmel. A 47 éves Chad Severance-Turnert 2000-ben 10 év börtönbüntetésre ítélték gyermekekkel szembeni szexuális visszaélés vádjával.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a pedofília ellen harcoló HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Egy elítélt pedofil ragadozót hívtak meg a múlt héten az észak-karolinai Human Rights Campaign éves gálájára – írja a Reduxx. Chad Severance-Turnert a szervezet büntetett előélete ellenére fogadta. A fotókon látható, amint részt vesz a február 10-i “Kivétel nélkül” gálán, amelyet a Bank of America szponzorált.

A 47 éves Severance-Turner, aki szerepel a szexuális bűnözők nyilvántartásában, jelenleg a Carolina LMBTQ+ Kereskedelmi Kamara vezérigazgatója. Korábban ifjúsági lelkész és zenei igazgató volt. A bűncselekményei akkor történtek, amikor a dél-karolinai Gaffneyban lévő New Harvest Church of God (súlyosan neoprotestáns) egyház szolgálatában dolgozott.

Severance-Turnert 2000-ben 10 év börtönbüntetésre ítélték 16 év alatti kiskorúval szembeni fajtalankodásért. Mindössze 2 évet ült rács mögött, mielőtt egy bíró elrendelte a feltételes szabadlábra helyezését – írja a Reduxx.

Az áldozatok mindegyike akkor szólt a visszaélésekről, amikor Severance-Turner a templom zenei igazgatója volt. Három 14 és 15 év közötti állítólagos áldozat részletezte a hatóságoknak az visszaéléseket, Severance-Turnert azonban csak az egyik bűncselekmény miatt ítélték el. Az esetek 1998-ban történtek.

Egyébként homoszexuális incidens miatt ítélték el, a bírósági iratok szerint ugyanis elkezdte markolászni egy 14 éves fiú heréit.

A fiú azt vallotta, hogy Severance-Turner meghívta őt, hogy aludjon nála a Bessemer City közelében lévő házában, Észak-Karolinában. Turner a látogatás során arról faggatta az áldozatot, hogy mit szólna ahhoz, ha egy férfi orális szexet végezne rajta. Az áldozat azt vallotta, hogy Severance-Turner gyakran tett megjegyzéseket a szexualitásra vonatkozóan.

Egy másik incidens során az áldozat és Severance-Turner egy másik állítólagos áldozat házában töltötték az éjszakát egy ébredési gyűlést (neoprotestáns ellenrítust) követően. Az áldozat azt mondta, hogy arra ébredt álmából, hogy az ifjúsági lelkész a golyóit simogatta.

A második gyermek, aki akkor 15 éves volt, jelezte, hogy meghívták Severance-Turner otthonába, ahol az ifjúsági lelkész megmutatott neki egy pornográf videót, amelyen egy férfi és egy nő közösül. Azt is elmondta, hogy később aznap este, amikor ő és Severance-Turner egy ágyban aludtak el, arra ébredt, hogy Turner simogatja őt.

A harmadik állítólagos áldozat, aki akkoriban szintén 15 éves volt, azt állította, hogy Turner három héten keresztül ugyanígy közeledett hozzá, miközben a fiú házában tartózkodott. Turner állítólag többször is megsimogatta a kiskorút a bírósági dokumentumok szerint.

Börtönbüntetése óta Severance-Turner a Charlotte-i LMBTQP-közösség prominens aktivistája lett, és 2012-ben a város LMBT+ Kereskedelmi Kamarájának elnökévé választották. Büntetőjogi ítélete napvilágra kerülése után 2016-ban lemondott, de aztán vezérigazgató lett, amikor 2021-ben újra csatlakozott a csoporthoz.

2015 márciusában a Q Notes című LMBTQP magazin az “Év embere” címet adományozta neki.

Az emberi jogi szervezetek és a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő LMBTQP  csoportosulások előszeretettel mutatkoznak gyermekmegrontókkal. Az “LMBTQ” és a pedofília valahogy mindig összeér. De hát tudjuk, hogy az mindig egymásra talál, ami összetartozik.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Pedofíliától a genderelméletig – Új hiánypótló adással jelentkezik a Mi Magunk vlog

Az LMBTQP valódi arca: nemváltás, testcsonkítás, gyermeki életek tönkretétele (II. rész)

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)