A pedofiloknak gyermekméretű szexbabákat kell adni!

Kentucky állam szenátora azt állítja, hogy a pedofiloknak “gyermek szexbabákra” van szükségük, valamint a szexuális ragadozókat “kiskorúakhoz vonzódó személyeknek” nevezi. “A korlátozott mennyiségű kutatás, amit ezekkel a babákkal kapcsolatban végeztek, srácok, azt sugallja, hogy valójában, a kiskorúakhoz vonzódó emberek esetében, ezek a babák valóban csökkentik a hajlamukat arra, hogy kimenjek és megtámadják a gyerekeket” – mondta a szenátor… Mi előre szóltunk, hogy a pedofília legalizálása is a baloldaliak napirendjére fog kerülni.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Kentucky szenátus igazságügyi állandó bizottságának csütörtöki ülésén, amelyen egy olyan törvényjavaslatot vitattak meg, amely bűncselekménynek minősítené a gyermek szexbabák birtoklását vagy kereskedelmét, a bizottság egyik tagja felszólalt, hogy támogatja, hogy a pedofilok használják ezeket a tárgyakat.

“Teljesen ismeretlenek voltak számomra a gyermek szexbabák, ezért természetesen tegnap este rájuk kellett keresnem a Google-ban” – mondta Karen Berg állami szenátor. “Féltem beírni a keresőbe, de megtettem, és úgy tűnik, vannak kutatások a témában, de csekély a számuk”.

“Vannak olyanok, akiket MAP-nek hívnak, azaz kiskorúakhoz vonzódó személyeknek. És az ezekkel a babákkal kapcsolatos korlátozott mennyiségű kutatás azt sugallja, hogy a kiskorúakhoz vonzódó emberek esetében ezek a babák valójában csökkentik a hajlamukat…”

Az észrevételek akkor érkeztek, amikor a bizottság megvizsgálta a 207-es képviselőházi törvényjavaslatot. A törvényjavaslatot februárban 93:0 arányban elfogadta a képviselőház, a szenátus igazságügyi bizottsága pedig elfogadta a törvényjavaslatot. Most a szenátus elé kerül szavazásra.

A törvényjavaslat bűncselekménynek minősíti a gyermek szexbabák birtoklását vagy eladását.

A törvényjavaslat kriminalizálja a mesterséges intelligencia használatát a gyermekpornográfia ábrázolásának létrehozására, akár számítógéppel generált képeken, akár valós képek alapján.

A pedofilok felé érzékenységgel való fordulás, immáron a baloldaliak által folyamatosan napirenden van tartva.

Újbudai pedofilbotrány: az óvodák vezetőjének fia az elkövető

Pedofilok számára gyártanak gyermek méretű szexuális segédeszközöket

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)