Olaszországban már olyan veszélyes tömegközlekedni, hogy külön vasúti kocsit kérnek a nők

Itáliában a migrációs válság hatásaként hatalmas ugrás figyelhető meg a nemi erőszak áldozatainak számában. A túlfűtött szexuális hajlammal rendelkező migránsok szinte válogatás nélkül szedik áldozataikat. Így volt, hogy 13 éves fiút, máskor saját befogadójukat bántalmazták. A nők most a tömegközlekedési eszközök veszélyeztetettsége miatt kampányolnak. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A múlt hét folyamán egy, Milánóból induló vonaton történt incidens volt az utolsó csepp a pohárban. Ugyanis egy vonaton utazó nőt egy észak-afrikai migráns, és egy “olasz állampolgárként” emlegetett férfi brutálisan megerőszakolta a vonaton. Egy másik nőre is rátámadtak, szerencsére őt nem sikerült megbecsteleníteniük.

Matteo Salvini is megszólalt az ügyben, aki jól rámutatott arra a baloldali logikai hiátusra, mely szerint: két migráns rátámadt két nőre, mégis azok vannak rosszfiúként kiemelve, akik a migráció ellen küzdenek.

Az olasz statisztikai hivatal, az ISTAT jelentése szerint az országban elkövetett erőszakos szexuális támadások felét a Európán kívülről érkező illegális bevándorlók követik el. Volt olyan eset, amikor egy 92 éves asszonyt erőszakolt meg a kongói migráns egy idősek otthonában.

Az irányíthatatlanná vált körülmények között ezért indították el a petíciót, ugyanis a veszélyes, kontrollálatlanul viselkedő migránsoktól való félelem olyan magasra hágott, hogy számos nő már nem érzi biztonságban magát a tömegközlekedési eszközökön. Elképesztő, hogy hagyták eddig elfajulni a helyzetet.

11 migráns erőszakolt meg egy lányt Németországban, az ügyészség szerint nincs miért letartóztatni őket

Saját gyerekeiket fullasztották vízbe gondatlanságból a migránsok

Hamburgi mindennapok: újabb migráns által elkövetett nemi erőszak

(Breitbart nyomán Szent Korona Rádió)