Ő már nem lesz igazi liberális – Befogadott migránsa bántalmazta szexuálisan az olasz nőt

A liberálisok általában saját példáikkal bizonyítják, hogy miért is zsákutca az, amit hirdetnek. Jól emlékezhetünk arra a szerencsétlenül járt argentin nőre, aki évekig az abortusz minél nagyobb fokú legalizálásáért harcolt, majd egy biztonságosnak hitt abortusztabletta bevétele után meghalt. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Pescara városában egy liberális fiatal nő szállást biztosított egy Fekete-Afrikából érkezett migráns számára, megegyezésük szerint csupán ideiglenesen, míg a férfi nem talál lakást magának. A kameruni férfi egyébként már megkapta a tartózkodási engedélyt Olaszországtól, melyet azon okból igényelt, hogy védelem alatt álljon a visszatoloncolás alól.

A szög azonban hamar kibújt a zsákból, a migráns ösztöneitől hajtva olthatatlan vágyat kezdett érezni az őt befogadó lány iránt, ő azonban nem hajlott felé. A férfi ezért egész egyszerűen leteperte, megverte és ezek után megerőszakolta. Bűntette elkövetése után elmenekült, de a rendőrök sikeresen elfogták.

Remélhetőleg a lány azóta megbánta, hogy hitt a “szegény afrikai menekültekről” szóló meséknek, és elgondolkozik rajta, valóban megéri-e szemellenzős liberálisnak lenni, valamint rájön, más az igazság, mint amit eddig annak gondolt.

(Leggo.it nyomán Szent Korona Rádió)

Visszanyalt a fagyi: szír migráns késelt meg két LMBTQP személyt Németországban