Saját gyerekeiket fullasztották vízbe gondatlanságból a migránsok

Azt jól tudjuk, hogy napjaink illegális migrációjának mozgatórugója nem a nők és gyermekek brutális háborús körülmények közül való elmenekülése, hanem fegyverre fogható életerős férfiak fejlett gazdasággal rendelkező országokra ható inváziója. A családdal való nemtörődés újabb példáját mutatták be a Franciaországból Angliába indulók. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A francia belügyminiszter Gérald Darmanin számolt be a napokban történt esetről. A Franciaországba megérkezett migránsok nem az ottani ellátást keresték, hanem tovább akartak indulni az Egyesült Királyság felé. Közlekedési eszközül a már annyira ismert gumicsónakot választották a La Manche csatornán való átkeléshez.

A francia csendőrök igyekeztek megállítani őket, azonban a migránsok megfogták a velük tartózkodó gyerekeket és azzal kezdtek fenyegetőzni, hogy ha a hatóságok közelebb mennek, akkor mindegyiküket belevetik a hideg, mély vízbe. Végül ezért útjukra engedték őket. Az angol partokhoz érve csónakjuk felborult, és mind a 27-en a vízbe fulladtak. Gazdasági kényelemből, és önös megfontolásaik miatt megölték ezzel gyermekeiket. займы онлайн мгновенные безработным

(Gerilla nyomán Szent Korona Rádió)

Migránsok és a médiamanipuláció: cigifüstöt fújtak a gyerek szemébe, hogy sírjon

Hamburgi mindennapok: újabb migráns által elkövetett nemi erőszak