Migránstámadás a körmenet ellen Szeplőtelen Fogantatás ünnepén Franciaországban

Franciaországban sorozatosak a keresztényellenes támadások. Sorra számolják fel a vallási épületeket, korábban katedrálist felgyújtó migráns gyilkolt meg egy papot – akit meg sem büntettek érte -, de nemcsak a bevándorlók, hanem az antifák is támadásokat intéznek a keresztények ellen. Volt olyan eset, mely folyamán gyermekek is megsérültek. Most az agresszív migránsok támadtak Szeplőtelen Fogantatás ünnepén.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

December 8-án a francia Nanterre városban a Szeplőtelen Fogantatás tiszteletére tartottak az ottani hívek körmenetet, mire megjelent majd’ egy tucat migráns, akik először sértegetni, majd egyenesen fenyegetni kezdték a menetet vezető és kísérő papokat és híveket.

Az esetről elsőként a plébánia egyik tanulója számolt be a Twitteren, aki azonban törölte bejegyzését, mivel rengeteg támadás érte miatta. Csupán azért, mert beszámolt a történtekről. Jean-Marc Sertillange esperes viszont megerősítette a híreket, a Saint Joseph templomból kívántak vonulni a Pablo Picasso negyedben lévő Sainte Marie templomig, mely körülbelül egy kilométer távolságban van. Idén már pár száz méter megtétele után, az első megállónál megtámadták a migránsok a papokat és híveket. Az agresszorok hitetlennek nevezték őket, és

azzal fenyegették őket, hogy elvágják a torkukat. A menet élén haladó papot leköpték és hideg vízzel lelocsolták, az egyik felvonuló kezéből kicsavart fáklyát pedig a körmenet felé hajították.

Elhangzott továbbá, hogy ez itt Allah földje és nem a katolikusok otthona. Végül a kiérkező rendőrök elől elfutottak a támadók, a körmenet pedig folytatódott, azonban egy imahelyen sem álltak meg, hogy minél előbb a végére érjenek.

A történtekről pár nappal később egy, az incidensről beszámoló közleményt adott ki a nanterre-i egyházmegye, melyben hozzátették, hogy fontolóra veszik a feljelentést. Ennyit ér tehát nyugaton az egyházmegyének hívei biztonsága és szent ünnepeink megóvása: fontolóra veszik, hogy az atrocitásért tesznek-e feljelentést…

A helyi prefektus is elítéli közleményében az esetet, és szolidaritását fejezi ki, továbbá kijelenti, hogy “a rendőrség mindent megtesz az elkövetők letartóztatása és bíróság elé állítása érdekében”. Gérald Darmanin belügyminiszter is felháborodott, és támogatását fejezte ki a francia katolikusok irányába.

A nanterre-i ügyészség nyomozást indított az ügyben, az államügyész elmondása alapján súlyosbítja az esetet, hogy a résztvevőket vallási hovatartozásuk miatt támadták meg.

Így végződik tehát, ha az idegen áradat előtt megnyitja egy ország kapuit. Franciaország most szenvedi el “nyitottságának” következményeit.

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)

Sokszínű társadalom: lázadozó migránsok Franciaországban, szatír néger Olaszországban

A francia állam kifizeti a “nemátalakító” műtétet, de a szemműtétet vagy fogászati beavatkozást nem

Saját gyerekeiket fullasztották vízbe gondatlanságból a migránsok