Az LMBTQP valódi arca: Deviáns véleménydiktatúra az oktatásban (IV. rész)

A TRT LMBTQP-lobbit bemutató sorozatában szó esett már egy pedofilok által behálózott autistáról, egy transzlobbi által megcsonkítottról és egy minden reményét elvesztett sportolóról. Ezen részben Ben Dybowski nagy-britanniai tanársegéd számol be arról, miként veszítette el állását a balliberális véleményterror miatt. 

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a normalitásért harcoló HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Nyugaton elképesztő méretet öltött már a balliberális véleményterror. Bent 6 hónap alatt két helyről is kirúgták csupán azért, mert hagyományosan gondolkozik a családról, házasságról, nemi identitásról.

Egy walesi iskolában dolgozott tanársegédként, s az egyik osztályban volt egy fiú, aki kijelentette, hogy ő valójában lány. Ben nem szándékozta őt női névmásokkal megszólítani, s a tanári irodában kifejtette véleményét pár kollégájának az LMBTQP-lobbi ezen szegmenséről. Már aznap több felettese maga elé rendelte. Az egyik osztályfőnök kijelentette neki, hogy álljon le, az a fiú valójában lány. Nem vita tárgya… És mivel nem volt hajlandó a véleményterrornak engedelmeskedni, ezért kirúgták az iskolából.

Ezután egy anglikán iskolában helyezkedett el, ahol úgy gondolta, hogy minden rendben lesz, nem fog ilyesfajta propagandával találkozni. Jól alakultak a dolgai, a visszajelzések is igen jók voltak róla. Majd részt kellett vennie egy pedagógusoknak szóló kötelező érzékenyítő továbbképzésen. Ott feltette a kérdést, hogy szerintük fenyegető viselkedés-e az, hogy szerinte a házasság férfi és nő között köttetik? A képzést vezető felhomályosította, hogy gondolhatja így, de nem nyilatkoztathatja ki…

Ezt követően az igazgató elé rendelték, aki szerint már a kérdése is bántó volt, s kiemelte, hogy ilyesfajta nézetek többet ne hagyják el a száját. Kerülje ezeknek a nyilvánosságra juttatását a közösségi médiában is, ugyanis az intézmény alkalmazottjaként nem viselkedhet így. Mivel Ben nem volt hajlandó az öncenzúrára, kirúgták az iskolából, s viselkedését jelentették a tankerület felé is. Az pedig hónapokra eltiltotta az oktatástól azon indokkal, hogy veszélyes a gyermekekre. (Ezen bekategorizálásba általában a pedofilokat, bántalmazókat teszik.)

Ben szerint Nagy-Britannia jelenleg ott tart, mint szülőhazája, Lengyelország tartott a kommunizmus évtizedeiben. LMBTQP-szervezetek mondják meg, hogy mit kell gondolnod, mit mondhatsz. Lényegében megvalósult a gondolatrendőrség. De hisz abban, hogy eljöhet még az az idő, amikor ezt a rendszert fel lehet számolni.

A teljes adás: 

 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Spanyolországban megvalósult az LMBTQP által irányított gondolatrendőrség

Ismét egy homoszexuális pár dicsekszik, hogy a törvényekkel szembe menve, hogyan tudtak örökbe fogadni

(TRT nyomán Szent Korona Rádió)