Spanyolországban megvalósult az LMBTQP által irányított gondolatrendőrség

A barcelonai legfelsőbb bíróság hat hónap börtönbüntetésre és 720 eurós pénzbüntetésre ítélte M.A.R.-t az alapvető jogok és közszabadságok elleni bűncselekmény miatt. A bíróság ítéletében úgy véli, hogy az elítélt “attól a céltól vezérelve, hogy megalázzon” egy transz nőt, “amiért nem vetette alá magát nemi átalakító műtétnek”, olyan üzeneteket sugárzott a közösségi oldalakon, amelyekben megalázta az “áldozatot”.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a normalitásért harcoló HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A barcelonai fellebbviteli bíróságon tartott tárgyaláson az elítélt elismerte a tényállást, és elfogadta a kiszabott büntetést az ügyészséggel és a magánvádlóval kötött megállapodást követően. Az ítéletből kiderül, hogy az elítélt nő 2020. február 25-én az áldozatról egy teljes testet ábrázoló fényképet tett közzé “egy cicis buzi prototípusa” üzenettel. A bírák emiatt hangsúlyozzák, hogy az elítélt nő “a személyiség olyan intim aspektusát kérdőjelezte meg, mint a nem”, amellyel a sértett azonosította magát.

Továbbá a bíróság ítéletében rámutat, hogy az elítélt személy transzfób üzeneteivel az áldozat “kiszolgáltatottá vált azok előtt, akik a társadalmi és munkahelyi körét alkották, akik a közzétételig nem voltak tisztában sem azzal a nemmel”, amellyel született, sem azzal, hogy “transznemű személy, és hogy nem esett át műtéten”.

“A nemi identitással kapcsolatos becsmérlő kifejezések, amelyeket a nőnek szentelt, és amelyek azt a megvetést tükrözik, amelyet a transznemű emberek azon csoportja iránt érez, akik nem estek át nemi átalakító műtéten, a nő nemének megkérdőjelezésével egyértelműen azt a szándékot bizonyította, hogy nevetségessé tegye őt, és ezzel a megalázottság érzését keltette benne, ami sértette a méltóságát” – áll az ítéletben.

A bírák úgy döntöttek, hogy a büntetést két évre felfüggesztik, azzal a feltétellel, hogy az “elkövető” beáll a balliberális véleményterror által kijelölt irányba, és két évig nem követ el újbóli bűncselekményt, és az okozott erkölcsi kárért 3850 eurót fizet az áldozatnak. Ezen kívül el kell végeznie egy tanfolyamot az egyenlő bánásmódról és a megkülönböztetésmentességről, ellenkező esetben börtönbe kerülhet.

Elképesztő, hogy milyen szinten megjelent már a gondolatrendőrség Spanyolországban…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az angol UHSx szerint a férfiak is tudnak csecsemőt szoptatni

Ismét egy homoszexuális pár dicsekszik, hogy a törvényekkel szembe menve, hogyan tudtak örökbe fogadni

(ElPeriódico nyomán Szent Korona Rádió)