Az LMBTQP valódi arca: így teszik tönkre a transzok a sportokat (III. rész)

Volt már szó transz pedofilok által behálózott autistáról, a propaganda hatására önmagát megcsonkíttató lányról is. Ezúttal a TRT True Colours című sorozatának azon része következik, melyben a kanadai erőemelő April Hutchinson osztja meg a transz sportolókkal kapcsolatos tapasztalatait, valamint beszél arról is, hogy valójában az LMBTQP közösség milyen erőszakos is. 

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a normalitásért harcoló HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

April 2019-ben kezdett erőemeléssel foglalkozni, annak érdekében, hogy a mentális egészségén javítson. Soha nem gondolta volna, hogy pont ez fogja stresszesebbé tenni az életét.

Talált ugyanis egy szintén erőemelő barátot a Facebookon, akivel sokat beszélgetett. Amikor az új-zélandi deviáns Hubbard olimpiai szereplése volt a téma, April kifejtette, hogy szerinte nem igazságos az, hogy nőkkel együtt versenyezhet. Ekkor “barátnője” teljesen kifakadt: szerinte viszont nem, hiszen ő is férfi, mégis a női sportokban versenyez. (Zárójelesen jegyezzük meg, hogy azért elgondolkodtató, milyen erős valójában egy LMBTQP személy identitása, hogyha a mindennapi életben nőként azonosítja magát, majd mégis azonnal rá tudja vágni egy vitás helyzetre, hogy ő is férfi…) April ekkor közölte vele, hogyha nőkkel fog versenyezni, akkor ő fel fog ez ellen szólalni. Ekkor a transz egyszerűen letiltotta.

April egyre magasabb kategóriákban kezdett versenyezni, majd egyszer csak volt “barátnője”, Anne Anders ellen kellett kiállnia. A negyvenes éveiben járó férfi jelentős fizikai előnyökkel rendelkezett a nőkkel szemben. Olyan súlyokkal döntötte a rekordokat, amiket már csak férfiak képesek felemelni. Viszont ha a férfi kategóriában versenyezne, ezekkel a legjobb 1000-be sem jutott volna be. Elemelés kategóriában így a nők között a transz Kanada második legjobbja lett…

Hutchinson többször is írt aggályaival kapcsolatban az illetékeseknek, de azok válaszra sem méltatták. Hiszen Kanadában aki aminek hiszi magát, abban a kategóriában versenyezhet. Miután tovább próbálkozott, 3 fegyelmi felszólítás lett a vége, melyek közül kettőben eltiltással fenyegették meg. A liberális véleményterror pedig csak innentől kezdve mutatta ki a foga fehérjét igazán. Anne több videójában is azzal büszkélkedett, hogy fizikai előnye van a nőkkel szemben, gúnyt űzött a többi sportolóból, de miután April felhívta ezekre a figyelmeket, a sportszövetség nem, hogy nem foglalkozott vele, de őt vegzálták… Az LMBTQP-közösség is rászállt: trágár posztokat tettek róla közzé, trágár üzeneteket kapott, sőt meg is fenyegették mind a családjával, mind a munkahelyével kapcsolatban. Sokan ezek miatt nem mernek felszólalni a nyugati világban a deviánsok többletjogai ellen.

Míg a deviánsokat semmi baj nem érte, Aprilt 2023 novemberében végül 2 évre felfüggesztette a sportszövetség, melyet fellebbezése után 1 évre mérsékeltek…

A teljes adás:

 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

 

(TRT nyomán Szent Korona Rádió)