Az LMBTQP valódi arca: a transszá tett autista fiú (I. rész)

Mint megírtuk, a törökök egy új sorozatban mutatják be, hogy miként teszi tönkre az LMBTQP-lobbi az emberek életét. Az első rész egy autista fiúról szól, akit teljesen elidegenítettek családjától, s nemváltásra késztettek a deviánsok. 

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Az első epizódban egy brit autista gyerek anyja szólal meg, s meséli el, hogy a fogyatékossága miatt zaklatott fiatalból miként lett olyan transznemű, aki a családjával sem tartja a kapcsolatot.

14 éves volt a fiú, amikor az online térrel ismerkedni kezdett. Alapvetően nagyon nehezen talált barátokat fogyatékossága miatt, valamint folyamatosan a bullying áldozatává vált. Ekkor rátalált egy cosplay-es közösségre. Ezek hírhedtek arról, hogy a deviancia magas arányban üti fel közöttük a fejét. A velük való társalgás folyományaként egyszer csak azt mondta az anyjának, hogy úgy érzi, ő egy fiú testbe zárt lány.

Ekkor jött el az a pillanat, hogy megnézte a levelezéseit. A fiú olyan deviánsokkal beszélgetett, akiknek témája folyamatosan a szexualizáció körül forgott. Egyre intimebb személyes kérdésekkel bombázták, valamint volt, aki a péniszéről is küldözgetett neki képeket, egy másik pedig azt írogatta neki, hogy menjen át hozzá, és üljön az ölébe. Ezek nem vele egyidős fiatalok, hanem öreg pedofilok voltak.  A helyzet innentől fogva súlyossá vált. Női anime karaktereknek kezdett öltözködni, miközben a pedofilok úgy szólították, mintha valami hölgy szeretőjük lenne.

Az anya ezután szakember segítségét kérte az iskolában, ez azonban a legrosszabb ötlet volt, amivel előállhatott, ugyanis a túlérzékenyített egészségügyi szakemberek az LMBTQP-lobbi narratívája alapján kezdték el irányítani a gyermek életét. Beajánlották egy fiatalokat befolyásoló transz szervezethez, és a nemváltás pozitívumairól áradozó brossúrákkal halmozták el. Számos gyógyszeres kezelést ajánlottak (pubertásblokkolók, hormonok) neki, melyekhez semmiféle szilárd érvelés nem társult, valamint több esetben kísérleti gyógyszerekkel apelláltak.

A bajt tovább tetézte, hogy egy fiatal transzokból álló csoportosuláshoz is csatlakozott, melyben a szülők háta mögött zajlott a kommunikáció. Itt naponta bombázták e-mailekkel, melyekben bemutatták számára, hogyan lehet jó transznemű. A fiatalokat pedig versenyeztették egymással, hogy melyikük teljesít jobban (“Bevetted ma már a hormonod?”). A férfi, vagy magukat férfinek mondó moderátorok pedig folyamatosan a Discordra csalogatták, hogy még “biztonságosabb” legyen a kommunikáció… Mindenáron el akarták vele azt is hitetni, hogyha transz lesz, akkor az iskolai zaklatásoknak is vége szakad.

A szülőkkel való kapcsolatában az autista fiatalnak a végórája pedig akkor jött el, amikor anyja közölte vele, hogy a hormonok hatására sem lesznek női kromoszómái. Ekkor szobájába szaladt a fiú és vagdosni kezdte magát.

Azóta otthonról elköltözött, az anya pedig annyira fél, hogy csak maszkban mert nyilatkozni a TRT-nek. Nos, ez a deviáns lobbi valódi arca…

A teljes epizód:

 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Hormonkezelése miatt lehet fogyatékos a transznemű gyermeke

Izland, az LMBTQP fertő fellegvára

(TRT nyomán Szent Korona Rádió)