Ismét egy homoszexuális pár dicsekszik, hogy a törvényekkel szembe menve, hogyan tudtak örökbe fogadni

Miközben Magyarországon is rengeteg normális, egy férfiból és egy nőből álló pár várakozik arra, hogy egészséges fehér csecsemőket tudjanak örökbe fogadni, addig néhány éve két deviánsnak egyből ikreket is sikerült megkaparintaniuk és ezzel valószínűleg az egészséges fejlődésüket is ellehetetleníteni. Ha ez nem lenne elég dühítő, az ilyen aberráltak rendszeresen dicsekszenek is létrontásukkal.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A 444 készített egy interjút a deviáns párral, amiben elmesélik milyen felhőtlen az életük, miközben szerencsétlen gyermekek jobb sorsot érdemelnének, mint hogy egy hamis példákat közvetítő, egészségtelen családban nőjenek fel.

Az LMBTQP-lobbi képviselői rendszeresen hangoztatják, hogy el van lehetetlenítve a homoszexuálisok élete hazánkban, de az ilyen példákból is jól megmutatkozik, hogy semmilyen jogban nem szenvednek hiányt, sőt, a normális családok elől is simán el tudják happolni az örökbefogadásra váró, egészséges fehér csecsemő korú gyermekeket, hiszen biztosak lehetünk benne, hogy hatalmas sorok vannak az ilyen jellemzőkkel rendelkező árvákért.

A két deviáns aberrációjukkal és a gyermekek elé tárt hamis példákkal az Instagrammján is dicsekszik:

 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Tessék példát venni: ellenálltak az iskolai LMBTQP agymosásnak

Alapvető emberi jog a pedofília?

(Szent Korona Rádió)