Törökország egy sorozatban mutatja be, az LMBTQP sötét oldalát

Hiánypótló sorozattal álltak elő a törökök. Az állami médiában mutatják be a rózsaszín köntösbe öltöztetett LMBTQP valódi arcát. 

Kérjük, támogasd adód 1%-ával az LMBTQP-lobbi ellen harcot vívó HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A TRT World exkluzív sorozata, az “Igaz színek” azoknak az el nem mondott történeteit tárja fel, akiket a gender ideológia és az LMBTQP-lobbi tönkretette az életét.

Az előzetesben nyugati emberek szerepelnek, akik erőteljesen rágalmazó kifejezéseket használnak a közösséggel szemben, az egyikük „kisgyermekekre vadászó pedofilokhoz” hasonlította a queer embereket, egy másik pedig a „totalitarizmus” szót használta az úgynevezett „genderideológia” meghatározására.

A dokumentumfilm elsődleges arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a Nyugatról (atlantista államokból) importált LMBTQP-lobbit a jogok védelmezésének álcázása alatt csempészik be igen jövedelmező ágazatként a létrontás erői.

Az első részben, amely már elérhető példának okáért a gyermekek nemváltásáról szólnak, mely igen nagy divatnak örvend a nyugati világban. Egy brit anya meséli el, hogy autista fiát – aki a pubertással küzdött – pedofilok az interneten zaklatták, majd az oktatási és egészségügyi hatóságok arra kényszerítették, hogy 14 éves korában nemet váltson.

Valószínűleg nem először hallunk erről, a Nyugat mocskait reflektorfénybe helyező sorozatról.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A “nemváltás” után mindenki boldog lesz… Vagy mégsem?

Újabb “transznemű” gondolta meg magát műtétje után, de nincs már visszaút

(TRT és Humen nyomán Szent Korona Rádió)