Újabb “transznemű” gondolta meg magát műtétje után, de nincs már visszaút

A transzlobbi térnyerését jól mutatja, hogy általában, ha egy fiatal nemi diszfóriái miatt hormonkezelésre jelentkezik, vagy műtétre, akkor nem a pszichológiai okait kutatják ki problémájának, hanem azonnal injekciózzák, vagy kés alá fektetik. Korábban több ilyen pórul járt is vallott szenvedéséről, most egy kasztrált férfi egészen a bíróságig vitte ügyét. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ha nagykorúnak minősül az adott deviáns országban a “páciens”, akkor manapság szinte bárminemű behatóbb vizsgálat után elvégzik rajta a műtéteket. Ezért indított pert egy angliai férfi, ugyanis műtétje után nem a várt örömöt érezte, hogy aznaptól ő nő lehet, hanem egy terméketlen, inkontinens “szexuális eunuchnak” gondolja magát.

A Twitteren közölte:

“amikor felébredtem a műtét után, egyből tudtam, hogy életem legnagyobb hibáját követtem el.”

Stephanie Davies-Arai, a transznemű gyermekek és fiatal felnőttek szüleinek segítésére létrehozott Transgender Trend tanácsadó csoport alapítója elmondta, “remélhetőleg ez arra készteti az egészségügyi szolgálatot, hogy újragondolja az ehhez hasonló barbár műtétek alkalmazását azokon a betegeken, akiknek az orvosok azt mondják, hogy ez segíteni fog rajtuk.”

A férfi azt állítja, hogy homoszexuális, és a radikális, visszafordíthatatlan nemátalakító műtét előtt a klinika dolgozóinak meg kellett volna vitatniuk vele a szexuális orientációját. “Kasztráltak. Ez a helyes kifejezés” – írta Twitter-oldalán, amelynek már 19 ezer követője van.

Bár a pert talán megnyerheti, de teljes értékű életet soha többé nem élhet. Vajon hány ember életét tehette már eddig is tönkre az erőltetett transzlobbi, és lehet, hogy a körükben tapasztalt öngyilkosságoknak nem a társadalom “homofóbiája”, hanem a fals döntésből származó depresszió az oka?

15 év után újra nő akar lenni a – mégsem – transznemű

Kis péniszt műtöttek neki, öngyilkos lett a transznemű

Felhagyott transzneműségével, halálosan megfenyegették

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió)