A “nemváltás” után mindenki boldog lesz… Vagy mégsem?

Újabb transzok vallomását adjuk közre arról, hogy mennyire is megbánták “nemváltásukat”. Most sem mi mondjuk, hogy eszementség az egész LMBTQP úgy, ahogy van, hanem az áldozatául esők.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A nemváltásra vállalkozók száma a progresszivizmus térnyerésével folyamatosan rekordokat döntöget. A lobbi diadalmenetével igyekszik elfedni, hogy mekkora károkat is okoz többezrek életében. Természetesen a “boldog nemváltottak” kirakatba helyezése mellett egyáltalán nem mérik fel, hogy a nem elégedettek mekkora lelki roncsokká válnak, ezekről csupán az érintettek beszámolóiból értesülhetünk.

A Sky News Charlie Evans, egy eredetileg nőnek született személy beszámolóját adta közre. Charlie a tavalyi évben döbbent rá, hogy mekkora hibát is követett el, és hogy hány hasonló ember szenved még a transzműtétek hatásaitól.

“Kapcsolatban állok olyan 19 és 20 éves fiatalokkal, akik teljes nemváltó műtéten estek át, és bárcsak ne tették volna, diszfóriájuk nem enyhült, nem érzik jobban magukat tőle” – mondja.

“Nem tudják, most mi a lehetőségük” – tette hozzá. 

Charlie kifejtette, hogy több száz ember kereste meg, akik segítséget kértek – csupán 30 ember Newcastle-ből.

“Szerintem néhány közös jellemző az, hogy általában a 20-as éveik közepe körüliek, többnyire nők, és gyakran autisták is.”

Emlékszik, hogy egy fiatal, szakállas lány kereste fel, aki nyilvános előadása után megölelte, és elmagyarázta, hogy ő is egy elkeseredett nő.

“Azt mondta, hogy az LMBTQP közösség elkerüli, mert áruló. Szóval úgy éreztem, tennem kell valamit.”

A Sky News találkozott egy személlyel, aki felvette a kapcsolatot Charlie hálózatával segítségért. A homoszexuális lobbisták erőszakosságát jól mutatja, hogy nem merte személyazonosságát vállalni. Ő egy 21 éves nő, akinek 13 évesen jelentkeztek diszfóriái először, s kezdte magát férfiként azonosítani. Idén nyáron akarta meghozni a végzetes döntést, de mielőtt levágatta volna a melleit, meggondolta magát, s beszüntette az eszement folyamatot. Saját bevallása szerint is kezeletlen testképzavara okozta a nemi diszfória kialakulását esetében:

“Láttam hasonlóságokat abban, ahogyan a nemi diszfóriát és más testképi problémákat tapasztalok.”

Kiemelte azt is, hogy a klinika egyáltalán nem akarta pszichológiai problémáit kezelni, hanem azonnal kés alá küldték volna:

“Amikor a nemi klinikámon voltam hormonkezelésen, volt egy ülésünk, ahol átbeszéltem a mentális egészségügyi problémáimat, és elmondtam nekik az étkezési zavaromat, és nem utaltak arra, hogy ez összefüggésbe hozható a nemi diszfóriámmal.”

Az egyik legnagyobb központ a Tavistock és Portman NHS Trust, mely nemi identitási szolgáltatásokat kínál 18 éven aluli gyermekek számára, egyes betegek három-négy évesek is. Most rekordszámú beutalójuk van, és 3200%-kal több beteget látnak el, mint 10 évvel ezelőtt – a lányok esetében ez a szám 5337%-kal nőtt. A rekord magas beutalások azt sugallják, hogy a detranszíció esetei is növekedni fognak.

A helyzetet pedig az is súlyosbítja, hogy a lobbisták a transzok csalódottságáról való beszélgetéseket folyamatosan transzfóbnak és gyűlöletkeltőnek bélyegzik.

Újabb “transznemű” gondolta meg magát műtétje után, de nincs már visszaút

Már egy transznemű pszichológus szerint is ijesztően divatos manapság a buziskodás

(Sky News nyomán Szent Korona Rádió)