Többségbe kerültek a “queerek” a “jobboldali” fiatalokkal szemben az USA-ban

Egy friss kutatás szerint az USA fiataljainak több, mint negyede vallja magát az “LMBTQP-közösség” tagjának. Ez egyben azt is jelenti, hogy a következő választásokon fölénybe kerülhetnek az aberráltak, ami sem bel- sem külpolitikailag nem kecsegtet sok jóval, bár a válaszható személyek felhozatala sem túl bíztató számunkra. Ezen adatok alapján még jobban beigazolódik, hogy az LMBTQP-lobbi igen is befolyásolja a fiatalokat, de semmiképp sem jó irányba.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az Axios által kedden közzétett felmérés szerint az Amerikai Egyesült Államokban az úgynevezett Z generáció – tehát a 12 és 27 év közötti korosztály – kevésbé vallásos, mint a náluk idősebbek. És ez nem minden.

Az 50 államban megkérdezett több mint 6000 fiatal közül a Z generációs amerikaiaknak csak 21 százaléka vallotta magát republikánusnak, szemben az úgynevezett Baby Boomer generáció – az 1946 és 1964 között születettek – 32 százalékával.

A Z generációs felnőttek sokkal kisebb valószínűséggel vallották magukat kereszténynek (27 százalék), mint a baby boomerek (54 százalék), és nagyobb valószínűséggel vallották magukat semmilyen valláshoz sem tartozónak (33 százalék), mint bármely más generáció, kivéve az ezredfordulósokat (28 és 43 év közöttiek).

Elképesztően elkeserítő adat, hogy a Z generáció amely a legkülönösebb és legelfajzottabb generáció, amelyet az USA – és általában a világ – valaha látott:

a fiatal felnőttek több mint negyede az LMBTQP közösséghez tartozónak vallja magát, míg a Baby Boomer korosztálynak mindössze négy százaléka.

Nyilvánvaló, hogy a Z generáció nem szereti, ha bélyegzik, és manapság nem feltétlenül akarnak egyetlen politikai párt mellett sem elköteleződni– mondta Melissa Deckman, a Public Religion Research Institute nevű kutatási és oktatási szervezet vezérigazgatója az Axiosnak.

Az Axios a közelgő amerikai választásokhoz kapcsolódva azt írta, hogy a Z generáció

az USA történelmének etnikailag legváltozatosabb generációja, és becslések szerint 2024-ben 40,8 millió Z generációs lesz szavazásra jogosult.”

Ez az elkeserítő eredmény egyben azt is jelentheti, hogy a már egyébként is teljesen degenerált amerikai lakosság még aberráltabbá válik és végleg belelökik a szakadékba az LMBTQP-lobbinak köszönhetően.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A buzeráns USA helytartó ismét Magyarországot pocskondiázza és fenyegeti (Választ kapott)

Nem lehet akármilyen hétköznapi címet adni a zenéknek – Már szókapcsolatokat is kisajátít az LMBTQP-lobbi

Van még remény: Tilos kitenni az LMBTQP zászlót egy amerikai város tulajdonában álló ingatlanokra

(Humen – Szent Korona Rádió)