Van még remény: Tilos kitenni az LMBTQP zászlót egy amerikai város tulajdonában álló ingatlanokra

Miközben Magyarországon minden hónapban több “minipride”-ot rendeznek az agresszív LMBTQP-lobbisták, a homoszexuális propaganda bölcsőjében elkezdték tiltani a szivárványzászlók megjelenését. Ugyan az USA-ban is csak egy város ellenállásáról van szó, de minden apró előrelépésnek örülnünk kell az LMBTQP-lobbi visszaszorításának ügyében.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A 40 ezer fős város tanácsa múlt héten vette napirendjére a „Határozat a zászlók városi ingatlanon való kitűzésére és lobogózására vonatkozó irányelv elfogadásáról” című javaslatot.

Az új irányelv kimondja, hogy „a város tulajdonában lévő ingatlanokon – beleértve, de nem kizárólagosan az épületeket és a területeket – csak az amerikai zászló, Connecticut állam zászlaja, a MIAPOW zászló és az Egyesült Államok különböző katonai szolgálatainak zászlajait lehet kitűzni vagy lobogtatni„.

A helyi LMBTQP-lobbisták heves hisztibe kezdtek a normalitáspárti döntés alapján, és kifejezték, nem fogják annyiban hagyni és tovább fognak lázadozni. Az Enfield Pride „mély szomorúságának” adott hangot a döntés miatt, a következőket írva:

Legyünk tisztában azzal, hogy az Enfield Pride továbbra is mindennap azon fog dolgozni, hogy a queer közösség láthatóságát növelje Enfield városában. Arra fogjuk ösztönözni az enfieldi vállalkozásokat és polgárokat, hogy júniusban és egész évben tűzzék ki a zászlót. Reméljük, hogy a városházán elhelyezett zászló nélkül is több szivárványt fogtok látni idén, mint tavaly„.

Örömteli lenne, ha a közeljövőben nem csak az aberráltság szimbólumává vált rongyot, de az egész lobbitevékenységet likvidálnák a városból, és még sokan példát vennének róluk.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

LMBTQP-propaganda esemény Erzsébetvárosban

Egész évben szabadon ronthatják a levegőt a deviánsok- minden hónapra jut több minipride

(Humen Online – Szent Korona Rádió)