Gyermeket és nőt vert az Antifa tag

Világszerte terrorizálja a civil lakosságot az Antifa. Nálunk februárban ismételten az utcára vonulnak, eközben egyes tagjaik nem “csak” jobboldaliakat, hanem nőket és gyerekeket vernek. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Egy újabb dél-kaliforniai Antifa-tag, vallotta magát bűnösnek aki ellen 2021-ben a San Diegóban elkövetett erőszakos tengerparti támadás és zavargás miatt indult eljárás.

Jesse Merel Cannon január 12-én egy San Diego megyei bíróság előtt ismerte be, hogy zavargásra, lázadásra buzdított, valamint halál okozására alkalmas fegyverrel támadott meg egy nőt és egy kiskorú fiút. Ezt a három bűncselekményt akkor követte el, amikor óvadék ellenében szabadlábon volt egy korábbi, halálos fegyverrel elkövetett támadás vádja miatt, amelyben szintén bűnösnek vallotta magát. A 33 éves férfi immár a nyolcadik Antifa-tag a 11-ből, akit San Diegóban elítéltek.

A San Diego megyei ügyészek szerint az akkor 30 éves Cannon teljesen fekete ruhába volt öltözve, és szürke sapkát viselt, amelynek hálós fátyla eltakarta az arcát 2021. január 9-én a Pacific Beachen a Trump-támogatók elleni zavargások idején.

Az ügyészek szerint Cannon egy középkorú nőre és társaira mutatott rá, hogy támadják meg őket, majd felemelte a karját és azt kiabálta: “Proud Boy killa!”. Cannon kezdeményezte ezt a támadást, miközben a tömeg több áldozatra is rátámadott – áll a vádiratban. Cannon ellen eredetileg nyolc bűncselekmény miatt emeltek vádat.

A támadások idején számos videofelvétel is készült:

 Az Antifa folyamatosan bizonyítja, hogy az Európában és Amerikában működő legerőszakosabb terrorszervezet. Ennek fényében megdöbbentő és felháborító, hogy a Becsület Napján szabadon garázdálkodhatnak majd ismételten Budapest utcáin.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Idén vonulni akarnak az antifák – Az RTL ismét mosdatja őket

Ismét Budapestre mozgósít a védtelen és ártatlan embereket összeverő terrorista Antifa

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)