Antifa-támadások: Január végén kezdődik három vádlott bírósági eljárása

Egyre több antifa kerül körözés alá a nyomozás haladtával. A 3 elfogottnak pedig megkezdődik január végén a bírósági eljárása.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Bő egy hónap múlva áll bíróság elé a „kitörésnapi támadások” három külföldi vádlottja, mint a Fővárosi Törvényszék közölte: január 29-én lesz az ügyükben az előkészítő ülés. Egy olasz nőt bűnszervezetben elkövetett életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével, két németet – egy-egy férfit és nőt – pedig bűnszervezetben részvétel bűntettével vádolják. Velük szemben fegyházbüntetés kiszabását, valamint Magyarország területéről történő, határozott idejű kiutasítást indítványoztak. A mértékes indítványban szereplő büntetések konkrét mértékéről azonban korábban és ezúttal sem közölt az ügyészség konkrét információt.

A Fővárosi Ügyészség azt is tudatta: indítványuk alapján a bíróság – a vádemelést követően – fenntartotta az olasz és az egyik német állampolgárságú vádlott letartóztatását és a másik német állampolgár vádlott bűnügyi felügyeletét az elsőfokú határozat meghozataláig. A főügyészségnek ezzel kapcsolatban eddig csak elsőfokú döntésről van tudomása – írták.

Így játszanak össze a mainzi hatóságok az Antifával

Lesből, követve, előzetes megkérdezés után támadtak a szélsőbalos antifák (beszámolók)

Egyre több vallásellenes támadás írható az LMBTQP és az Antifa számlájára

(Magyar Hang nyomán Szent Korona Rádió)