Idén vonulni akarnak az antifák – Az RTL ismét mosdatja őket

Lassan itt a február, ami azt jelenti, hogy a magyar Antifa visszatér a tetszhalott állapotából és újra tüntetést szervez a Becsület Napja ellen, idén a statikus tüntetés helyett azonban vonulást terveznek. Az RTL erről természetesen büszkén számol be, persze csak a tájékoztatás kedvéért…

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Február 10-én délután fél háromkor a Széll Kálmán térre hirdettek gyülekezőt az antifasiszta tüntetés szervezői. Az rtl.hu információi szerint ezúttal nem egy helyben fognak demonstrálni hanem vonulás várható az Autonómia csoport szervezésében. Az útvonalat biztonsági okokból nem hozzák előre nyilvánosságra. Mintha nem ők támadtak volna meg hazafiakat a tavalyi évben…

A rendőrség szó nélkül engedélyezte az antifasiszták vonulását, közben meg a teljesen békés megemlékezést minden évben megpróbálják ellehetetleníteni.

Az RTL természetesen egy az egyben bemásolja a szélsőbalos propagandaszöveget, amivel az Európát védő hősök emlékét próbálják meggyalázni. A tavalyi támadásokkal kapcsolatban csak azt írják, hogy “szélsőbaloldali bűnbandákhoz köthető egyének” voltak a tettesek. Ez részben igaz is, csak azt felejtették el megírni, hogy a hazai elvtársaik is ugyanehhez a bűnbandához tartoznak, annyi különbséggel, hogy mind létszámban, mind ütőképességben jóval alulmaradnak a nyugati társaikhoz képest, valamint itt nem alakult ki egy Hammerbande-hoz hasonló keménymag, aki profin terrorizál hazafiakat.

Ezután tovább mosdatják az Autonómia-csoportot, a Szikra Mozgalmat és a teljes magyar Antifát, hogy nekik nem volt közük a támadókhoz. Ez már csak azért is aljas hazugság, mert az egyik áldozat beszámolt róla, hogy a támadás előtt közvetlenül megkérdezte tőle egy magyar nő, hogy megy e a Kitörés Túrára. Ráadásul fényképekkel is bizonyítható, hogy a németek másnap részt vettek a várban szervezett tüntetésen, amin összesen ötvenen, ha voltak, így elég kicsi a valószínűsége, hogy előtte nem kerültek semmilyen kontaktusba a szervezőkkel, pláne amiért magyarok szereztek nekik Airbnb lakást a hétvégére.

Ezután azzal is próbálják menteni a menthetetlent, hogy megemlítik azokat az eseteket, amikor jobboldaliak támadtak meg antifákat. Nos, azért van némi különbség abban, hogy egy terrorszervezet által tartott ellentüntetésre tartó szélsőbaloldali kap két pofont és aközött, hogy 8-an félholtra vernek egy dohánybolti dolgozót, mert az bombert és terepnadrágot hordott.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ismét Budapestre mozgósít a védtelen és ártatlan embereket összeverő terrorista Antifa

Antifa-támadások: Január végén kezdődik három vádlott bírósági eljárása

(RTL nyomán Szent Korona Rádió)