Ismét Budapestre mozgósít a védtelen és ártatlan embereket összeverő terrorista Antifa

Ismét Budapesten kíván gyülekezni és átlag embereket akar terrorizálni február 10-én az antifasiszta csürhe. Mindenféle gyenge, és értelmetlen indokra hivatkozva gondolják úgy, hogy Magyarország kedvez a “fasizmusnak”, ezért valószínűleg idén is szeretnének elbánni néhány járókelővel hihetetlenül bátor módon.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A németországi antifákhoz köthető weboldalon felhívás jelent meg az idei Becsület Napjával kapcsolatban.

Ahogy a kommunisták fogalmaznak: “A 2023-as budapesti »Becsület Napja« körüli események során az antifasiszták tömeges elnyomásnak voltak kitéve. Azóta az ügyészség nyilvánosan keresi az aktivistákat. A német és magyar rendőrség a jobboldali konzervatív és fasiszta média narratíváit használja fel, és bűnszervezetnek tekinti az Antifa mozgalmat.” Pofa kell ahhoz, hogy így gondolják miközben egyértelműen feléjük billen a hatalom tolerancia mérlege.

Szerintük a fasiszták Európa-szerte továbbra is biztonságos és kapcsolatteremtő helyként használják Magyarországot. Erre három példát hoznak fel az oldalukon.

1. “2023 májusában számos (szélső)jobboldali képviselő találkozott Budapesten a CPAC (Conservative Political Action Committee) konferencia keretében. A rendezvényt a Donald Trumphoz közel álló, azonos nevű amerikai egyesület és a Fidesz-közeli Alapjogokért Központ szervezte. A konferencia a jobboldali konzervatívok és a nyíltan fasiszta emberek, egyesületek és pártok találkozóhelye (olyan “fasiszta” személyek voltak jelen, mint például Varga Judit – a szerk.).”

2. “Alig két nappal később a Budapesttől 80 kilométerre fekvő Csókakőn került sor az European Fight Night-ra. A küzdősport esemény Európa minden részéből vonzotta a neonácikat. Ezt többek között a falu polgármestere tette lehetővé, aki maga is a Fideszhez tartozik.”

3. “Ugyanebben az évben állami támogatást kapott a Hazajáró Honismereti és Túra Egylet egyesület, amely a német nácik és a magyar fasiszták kitörési kísérletének hivatalos túráját szervezi a Becsület napján. 70 millió forint – több mint 180 ezer eurónak megfelelő összeg – folyt be az államkasszából a szervezők zsebébe. Az, hogy a Fidesz neofasiszta rendezvényeket vagy ilyen rendezvényeket szervező szervezeteket támogat, nem újdonság. Ezeknek a nyíltan jobboldali kapcsolatoknak a kormányhoz fűződő folytonosságát sem Magyarországon, sem más EU-államokban nem cáfolják és nem is tagadják.”

Hiába sorakoztatnak fel ilyen gyenge okokat, senkinek nem átró rendezvényekről, miközben ők voltak azok, akik a múlt évben egyedül sétáló embereket vertek össze bármiféle valódi indok nélkül, gyakorlatilag azért, mert terepmintás nadrágban volt. Gyakorlatilag csak erőszakos, anarchista megmozdulásaik vannak.

Készülnek a nyugati Antifa terroristák magyar pincsikutyái is

Mint írják “jelentős sikereket értek el az eddigi ellenállás során Budapesten is”, így “a budapesti elvtársak 2024 februárjában szeretnék folytatni a korábbi évek sikeres mozgósításait.” Állításuk szerint az antifasiszta tiltakozásokat “Németországban és Magyarországon is súlyosan kriminalizálják”, de ennek ellenére “nem ijednek meg az elnyomástól” és nem szeretnék “magukra hagyni a magyarországi antifasisztákat”, így idén is agyhalottakat toboroznak a hazai Becsület Napja idejére.

Nem elég súlyosan kriminalizálják őket tekintve, hogy gyakorlatilag bűnözők, és ártatlan embereken követnek el erőszakos cselekményeket, amik a terrorizmus határát is átlépik.

Ezzel párhuzamosan a hazai antifák is készülnek a februárra. Meglátjuk, meddig merészkednek majd a védteleneket összeverő internacionalista terroristák.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Antifa-támadások: Január végén kezdődik három vádlott bírósági eljárása

Újabb fényképcsokor a Hammerbande szökésben lévő tagjairól

(Kuruc.info Szent Korona Rádió)