Amikor az elkeseredés hülyeségbe megy át: Szkíta “hatalomátvételt” számolt fel a TEK

Mindenki ismeri azt az embertípust, aki nemzeti oldali körökben mozog, de egyfolytában leszól minden nagy és régi szervezetet, mert nem csinálnak semmit, mert fegyvert kellene fogni ésatöbbi… Most egy brigád megmutatta, hogyan is megy ez, ugyanis újabb baromarcú turbószittyákat kapcsoltak le. Elsőre viccesnek tűnhet, hogy pár szerencsétlen mindenféle zugtáltos elméletre és UCC-re alapozva próbálnak hatalomátvételt végrehajtani, gáz-riasztó fegyverekkel és légpuskákkal, azonban az őrület messze vezethet, akár csak a Posta Imre féle szekta és a szintén hozzájuk köthető Bátor Nyilas esete.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Százötven rendőr tíz helyszínen hajtott végre akciót országszerte kedden hajnalban az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete miatt – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) a police.hu-n.

Mint írták: az egyik közösségi videómegosztó portálra még novemberben került fel egy videó, amelyen egy társaság tagjai bejelentették:

megalakítják a Szkíta Magyarországot, és megindították a nemzeti szabad katonai csapatok felfegyverzését.

A rendőrség szerint a csoport bejelentette azt is, hogy mind a volt, mind a jelenlegi kormánytagokat le fogják tartóztatni. Elmondták, hogy rövidesen megtörténik a magyar rendőrség lefegyverzése és a katonaság átállítása, amennyiben azok ellenállást tanúsítanak.

Az ügyben a KR NNI az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása előkészülete miatt eljárást indított. Ennek keretében sikerült azonosítani a szervezet tagjait, akiknek elfogására végül kedden hajnalban került sor – írták.

A Veszprém, Pest, Zala, Bács-Kiskun megyékben, illetve Budapesten végrehajtott akcióban közel 150 rendőr egyszerre 10 helyszínen tartott elfogásokat és kutatásokat. A rendőrök összesen 11 emberrel szemben intézkedtek, közülük nyolcat – hét férfit és egy nőt – gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók, majd egy 53 éves murakeresztúri, egy 68 éves veszprémi és egy 88 éves váci férfit őrizetbe vettek.

Mivel a művelet tervezésekor nem volt kizárható, hogy a tagok lőfegyverrel rendelkeznek, a rajtaütések végrehajtására a Terrorelhárítási Központot (TEK) kérték fel. Tekintettel a jelentős számú helyszínre és gyanúsítottra, illetve arra, hogy ezeknek a felszámolását egyszerre kellett végrehajtani, a TEK műveleti egységei mellet az elfogásokat az NNI Műveleti Szolgálatának egységei és a KR Bevetést Támogató Osztálya támogatta – részletezte az akció körülményeit a rendőrség.

A társaság elszántságáról árulkodik, hogy a kutatások során a nyomozók több helyszínen feltehetően (!) éles maroklőfegyvert, lőszereket, AK gépkarabélyt találtak, továbbá gáz- és riasztófegyvert, valamint gumilövedékes fegyvereket és légfegyvereket foglaltak le. Ezek mindegyikét a nyomozás során szakértői vizsgálatnak vetik majd alá.

A lefoglalt tárgyak között szerepelnek még különböző – a magyar állam létezését tagadó – dokumentumok és a Szkíta Magyarország nevű szervezettel kapcsolatos iratok is. Az NNI munkatársai találtak olyan okmányokat is, amiket a társaság állított ki tagjainak. Ezek között voltak személyazonosító igazolványok, forgalmi engedélyek, de még diplomáciai mentességet igazoló papírok is. A rendőrök lefoglalták a szervezet tagjainak informatikai eszközeit és elektronikus adatait is a további bizonyítékok beszerzése érdekében.

A három őrizetbe vett férfi letartóztatását az NNI a Zala Vármegyei Főügyészségen kezdeményezte.

A gittegylet tagjai TikTokon terjesztették az igét, így legalább látszik, hogy ezek tényleg UCC-s kretének. A “fegyveres szerv” elrettentő megjelenését tovább növeli a 80 és halál közötti idős úr, aki csöndben ül, miközben a nemzetőr társa terjeszti az eszmét.

Az alábbi, hosszabb videót csak a türelmesebb olvasóinknak ajánljuk, de itt is feltűnik egy OPPT UCC feliratú póló,valamint bizonygatják, hogy ez nem kamu, hanem valós, működő törvény. Az UCC elmélet lényege, hogy a  Magyarország egy New York-i tőzsdén bejegyzett KFT… Értjük?!

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

“Vizsgálják ki, hogy Magyarország tényleg létezik e!” – Megkezdődött Posta Imre tárgyalása

Posta Imre lekapcsolásáról valódi jobboldali szemszögből

Egy “elrabolt” gyermek története: Posta Imrén eddig csak nevettünk, de már életeket tesz tönkre (frissítve)

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)