Egy “elrabolt” gyermek története: Posta Imrén eddig csak nevettünk, de már életeket tesz tönkre (frissítve)

Az internetet bejárta a hír, miszerint egy kisgyermeket azért választottak el a szüleitől a hatóságok rendőri intézkedéssel, mert sokadik felszólításra és könyörgésre sem voltak hajlandóak anyakönyveztetni a gyermeküket. Hamar kiderült, hogy a két szerencsétlen szülő a Posta Imre féle szektához tartozó ember, akiket jól megtévesztett a “szektavezér” és a követőit hasonló őrültségekre próbálja rávenni. Ez már túl van azon, amikor például azzal tette magát nevetségessé Posta Imre, hogy az izraeli hadsereg fegyveres jelenlétéről beszél, akiknek harcjárművei különböző mélygarázsokban rejtőzködnek. Mostmár emberéleteket tesz tönkre a hülyeségével, és teszi az egész hazafias oldalt komolytalanná.

Mint rendszerkritikus és elfogulatlanul szemlélődő újságíró az elejéről kezdem: a történetben szereplő szülők nem akarják anyakönyveztetni a gyermeküket, mert álláspontjuk szerint nem bizonyítható, hogy melyik hatóság hova, melyik államba anyakönyvezteti a gyermekeket, és szerintük a jelenlegi államhatalom illegitim. Rendben is volna maga a gondolatmenet, de épeszű ember talán nem a saját gyermekén kezdi a kocajogászkodást és a közjogi frontharcot… Gyakorló apukaként én is felkaptam a fejemet a hírre, megnéztem az anyakönyvi kivonatokat, amin egyébként nincs semmi “kivetnivaló”. Még a “köztársaság” sem szerepel rajta, hanem csak annyi, hogy “Magyarország” és az adatok. Nem értem a problémájukat. Ha azon háborodnak fel a szülők, hogy a gyermek egyből kap egy adószámot, abból még nem következik, hogy adózni is fog (lásd a sok, milliomos vállalkozót minimálbérre bejelentve). Az anyakönyveztetés nélkül jogilag nem állapítható meg a gyermekről semmi (szülei sincsenek igazolva, ezért állítja azt a hatóság, hogy így a gyermek “azonosíthatatlan”).

Ha ilyen őrült módon képviseljük a magyar “jogfolytonosságot” és azt állítjuk, hogy Magyarország nem létezik, mert 45-ben legkésőbb megszűnt a szovjet megszállással, és azóta sem állította senkire helyre (ami egyébként igaz is), akkor képviselje ezt az álláspontját akkor is, amikor ég a háza és jönnek az illegitim Magyarország illegitim tűzoltói. Van életszerűség is a világon! Az egy helyes kiindulópont lehet, hogy, ami az élethez elengedhetetlen, azt teljesítem, még akkor is, ha nem hiszek benne, ha csak egy papírnak is tekintem, ha csak bürokrácia és mondjuk a honfoglaló őseinknél nem így volt. Egyébként mivel lenne jobb a jelenlegi világ és személyesen az ő élete, ha ugyanaz lenne minden, mint ami jelenleg van, csak éppen az anyakönyvi kivonatra “Magyar Királyság” lenne írva?! Az sem árt, ha mérlegelem a jogkövetkezményeket: nem okoz semmiféle jogsérelmet, ha a gyermekemet anyakönyveztetem, de az már súlyos következményekkel jár, ha nem fogom. Inkább a nevelésére és az egyéb körülményekre kellene koncentrálni, mint ilyen részleges, jelentéktelen ügyekbe kapaszkodni. Azért írok erről ilyen részletesen, mert az olvasóink között is vannak olyanok, akik szimpatizálnak a jogfolytonosság elvével és bizonyos szintig mindannyian illegitimnek tekintjük a jelenlegi államhatalmat. Azonban az őrületet távol kell magunktól tartani, és egy megfontolt, életszerű életvezetést kell megvalósítanunk. Például az adózással nem az a gond, hogy van, hiszen mindig is volt és egy közösségnél ez természetes is (nem vagyunk anarchisták), hanem annak mértéke és az, hogy mire és kik költik el…

A védőnő, a rendőrök (ismerős rendőr is) figyelmeztette őket hónapokon keresztül, hogy mi lesz a következménye, ha nem tesznek eleget a hatósági felszólításnak. Könyörögtek nekik, hogy ne legyenek már elmebetegek… Persze nem hatott, mert ők komolyan gondolják az injekciójukat. Amikor először csak néhányan jelentek meg a gyámügyből, akkor 10-15-en szálltak szembe a hatóságokkal, akik elmentek, de később ez lett az eredménye:

Rendben van, mondhatjuk, hogy a rendőrség is túlreagálta az ügyet. Kitépték az apa karjaiból a gyermeket és azóta sem adták vissza. Ez nyilvánvalóan embertelen és aránytalan eljárás is mind a gyermekekkel, mind a szülőkkel szemben. Sokkal inkább kellene Posta Imrét és a szószólókat gyógykezelni, akik persze még az alábbi videóban bátorították a szülőket és azóta is nyomják a kreténséget. Arról nem nagyon olvasni, hogy a Posta-féle szektavezérek mégis mit tesznek, hogyan segítenek a szülőknek visszakapniuk a gyermeküket, esetlegesen nem érzik-e magukat is hibásnak, amiért súlyos elmebetegségekre veszik rá a követőiket… 50 perctől érdemes nézni a két szülő nyilatkozatát:

A fenti eset is sürget minket, hogy a valódi nemzeti oldal kivesse magából az ilyen félőrülteket. Mint ezt a “MAG”-ozó Géczy Gábort is, aki egy szót sem szól arról, hogy talán nem kéne injekciófaktorral fertőzni az embereket és akkor nem lenne ilyen gond (ezt törölte már facebookról)

 

A bejegyzése alatt már jópáran kioktatták az őrült Posta Imréseket, Géczy Gábort is, de nem árt, ha mi is megtesszük. Meg kell állítani ezt a veszélyes szektát, mert nemcsak nevetni lehet rajtuk, hanem őmiattuk tartják sokan teljesen vállalhatatlannak a hazafiakat. Mint láthatjuk, emberéleteket tesznek tönkre, úgyhogy nem szabad tovább hallgatnia az épeszű nemzetieknek. Az elhatárolódást általában a baloldal szokta kikényszeríteni a “jobboldalból”, azonban van az a helyzet, hogy mi önként is megtesszük. Posta Imrétől, Géczy Gábortól, Molnár F. Árpádtól (megszólalt ő is az ügyben) – és még lehetne sorolni a neveket sajnos -, messze elhatárolódunk!

Frissítés: A facebookos hozzászólásokat böngészve rajzolódott ki előttünk az anyakönyveztetés elmaradásának valódi oka. Létrehoztak egy UCC nevű “jogi” honlapot, amire hivatkozva például azt állítják, hogy “Magyarország Kft.” (?) a New York-i tőzsdén (?) is szerepel és Magyarország összes állampolgára valójában a “Magyarország Kft.” tulajdona (?), akiket viszont 7 éves (?) korukban halottá nyilvánítanak (?), hogy csak ügyvéd képviselhesse (?) őket onnantól… Ha nem érti, nem Önben van a hiba, mert mi sem értjük.

Frissítés 2.: Géczy Gábor bocsánatot kért a sok támadás hatására (hozzátesszük, hogy ő is védelmezte a hülyeséget igen szorgalmasan és nem úgy tűnt, hogy le akarta volna korábban a szülőket beszélni bármiről is). Az előző bejegyzését eltávolította, sőt, az egész Facebook-oldalát. Változtatás nélkül közöljük búcsú üzenetét:

Géczy Gábor
19 órája ·
AZ UTOLSÓ SZÓ JOGÁN…
Mielőtt törlöm ezt a bejegyzést és a teljes Géczy Gábor facebook oldalt, a következőket kívánom elmondani az utolsó szó jogán:
Nagyon szeretlek benneteket, a segítőket, valamint a szülőket, engem és egymást „agyhalottazókat” is. Szeretlek és tisztellek benneteket, mert fel mertétek venni ezt a bőrruhát, megszülettetek magyarnak, ami mai világban nem a legkomfortosabb viselet. A kommentekből következtetve még egy kicsit lötyög rajtunk, de majd belenövünk 😉
Szeretném levonni a TANULSÁGOKAT:
Hibáztak a szülök, mert nem mérték fel helyesen az erőviszonyokat, és jégcsákánnyal mentek a jéghegynek – pedig megvárhatták volna a Tavaszt.
Hibázott a Hatóság, mert büntetése aránytalan és embertelen volt. Különösen kegyetlen a „családvédelem” lépése, akik a mai napig bizonytalanságban tartják a családod a Gyermek hollétéről és jövőjéről.
Hibáztak a végrehajtásban résztvevő személyek, mert nem biorobotok, hanem ÉRZŐ, emberi lények, akár elárulhatták volna hova viszik, hol tartják fogva a kisdedet, akár megengedhették volna az Édesanyának, hogy titokban megszoptassa gyermekét. Gondolom a saját édesanyjukkal nem ezt tették volna…
Hibáztak az emberek, akik a fellobbant tüzet nem oltották, hanem tovább szították. A békés megegyezés helyett fegyveres ellenállásra szólítottak egy privatizációktól és banki hitelektől amúgy is kivérzett országban.
És végezetül: HIBÁZTAM én is, mert még tavaly, amikor láttam, hogy nem tudom a szülőket elhatározásukról lebeszélni nem utaztam Dusnokra, és nem próbáltam rájuk személyesen hatni. Nem voltam elég erélyes. Hibáztam abban is, hogy segítséget kérve a FB-ra raktam ki az üzenetet, és nem figyeltem anyanyelvemre: a facebook feladata a MEGOSZTÁS.
MI A MEGOLDÁS?
Minkét fél a GYERMEK valós érdekeire összpontosítson, tegyék félre sérelmeiket.
A szülők már eddig is szenvedtek eleget, próbáljanak meg hátrébb lépni, és megnyugodni. Senki ne uszítsa egyik felet sem!
A hatóságok ne egy szoptatós anyán és gyermekén akarják erejüket demonstrálni, nemsokára lesz egyéb VALÓS feladatuk.
Az ország vezetői nőjenek fel feladatukhoz, lépjenek közbe, és közvetítsenek a Hatóság és a Szülők között.
Aki akarattal vagy akaratlanul megbántotta embertársait kommentjeivel, KÉRJEN BOCSÁNATOT tőlük, mert az élet véges, a becsület ÖRÖK!
A MAG mozgalom 20 éve szolgálja az Életet. Kertészkedünk, kutatunk, gyógyítunk, tanítunk, gyermekeket nevelünk… Elsősorban a MAGosoktól kérek elnézést, hogy Titeket is a belerántottalak a „szekta”, „paramilitáns szervezet”, „agyhalottak” stb. mocsárba.
Végezetül bocsájtsa meg nekem az a 450.000 ember, aki segítség kérésem hatására egymásnak esett, pedig szándékom tiszta volt: egy ártatlan kisgyermeknek szerettem volna segíteni!!!
Az oldalt hétfő este törlöm, addig MINDENRE van időd!
Békesség Istentől!
Géczy Gábor

Frissítés 3.: Néhány szektatag átkozódott és szitkozódott a hozzászólásokban, ezért letiltottuk a hozzászólási lehetőségeket. Nem a hozzászólások kínosak számunkra, hanem az lenne kínos, ha ilyen agymosott bandával leállnánk vitatkozni.

Egyébként feltettek egy videót, amiben látható, hogy tovább hülyítik a két szerencsétlen szülőt az elmebetegséggel és megpróbálják a hivataloktól visszaszerezni a gyermeket. Jogászkodnak a konyhában, miközben a gyereküket elvették tőlük. A megoldás az lenne, ha Posta Imre bocsánatot kérne tőlük is (ahogy tette Géczy Gábor, lásd fentebb) és megbízna egy jó ügyvédet saját pénzén, aki nem kocajogászkodással, az anyakönyveztetés szándékát jelezné a hivatal felé és megpróbálná “visszacsinálni” az egészet, ha még lehet… De amíg Posta Imrének fontosabb, hogy a hívei kövessék, addig a gyerek marad “elrabolva”.

Frissítés 4.: Már Alkotmányvédelmi Hivatal is nyomoz (eddig mit csináltak?!) 

A szeptember 5-én született gyereket a szülei nem akarták anyakönyveztetni, sem pedig a kötelező védőoltásokban részesíteni. A Bács-Kiskun megyei Kormányhivatal kérdéseinkre azt válaszolta, hogy az anya nem vett részt várandós gondozáson, és a szabályok figyelembe vétele nélkül otthon szülte meg gyerekét.

A család Magyarország joghatóságát nem fogadja el, minden jogi szabályozástól, minden állami szervvel való kapcsolatfelvételtől elhatárolódnak, a gyermekre vonatkozó minden egészségügyi ellátást elutasítanak. Miután a szülők a többszöri kötelezések ellenére sem teljesítették a jogszabályban előírtakat, a kormányhivatal döntött a gyermek családból történő kiemeléséről és az ideiglenes gondozási helyének kijelöléséről

– írta a kormányhivatal.

A Magyar Nemzet értesülései szerint a szülők ellen kiskorú veszélyeztetése miatt folyik büntetőeljárás. A lap egy helyi hírportálra hivatkozva azt írja, hogy a dusnoki házaspár a Mintaként Alkalmazott Mozgalom (MAG) nevű szekta tagjai, több más környékbeli családhoz hasonlóan. A MAG vezetője, Géczy Gábor a neten arra buzdította híveit, hogy kérjék számon a rendőröket és a gyámügyiseket, amiért állítása szerint az anyukát lefogták és letépték róla a gyereket, akit ismeretlen helyre szállítottak. Géczy szerint a híveknek javasolniuk kéne a Terror Háza kibővítését egy gyámügyi szárnnyal az erőszakos oltatások miatt.

A lap szerint az Alkotmányvédelmi Hivatal extrém szervezetekkel foglalkozó részlege vizsgálódni kezdett a MAG körül, vélhetően azért, mert a szervezet kétségbe vonja a magyar állam fennhatóságát az állampolgárai felett, és tagjai nem hajlandóak a legelemibb együttműködésre sem az állami szervekkel. A lap szerint ennek tudható be, hogy a szervezet vezetője a hétvégén már békülékenyebb hangot ütött meg, kompromisszumra szólította fel a szülőket és a hatóságokat.

(HuN1N1 – Szent Korona Rádió)