“Vizsgálják ki, hogy Magyarország tényleg létezik e!” – Megkezdődött Posta Imre tárgyalása

Csütörtök reggel a Budapest Környéki Törvényszéken kezdődött el Posta Imre és társainak a tárgyalása. A vádlottak számára az ügyészség felajánlott  egy ítéletet, amit ha elfogadnak, azzal lemondanak a tárgyaláshoz való jogukról.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A vádirat szerint Posta Imre a Magyarország alkotmányos rendjével szemben fennálló elégedetlenségétől vezérelve az interneten és más módon kezdte el terjeszteni nézeteit, majd ennek fórumaként létrehozta az ún. PI-kört. Mindeközben több követőre tett szert, 2019-ben megismerkedett a II. rendű, Kovács Áron és a III. rendű, Ferencziné Ambrus Emő vádlottakkal.

A csoport leképezte a demokratikus állami berendezkedést, a II. rendű vádlottat bírói hatalommal ruházták fel, míg a III. rendű vádlott feladata a PI-kör anyagi feltételeinek koordinálása volt. Nem sokkal később csatlakozott a csoporthoz az V. rendű vádlott, aki az I. rendű vádlottról készült videóanyagokat szerkesztette és kezelte, míg a IV. rendű vádlott, K. Norbert a rendezvények megszervezésében tevékenykedett.

Szintén a csoport tagja lett a VI. rendű és VII. rendű vádlott is. A házaspár a vád ideje alatt kiskorú veszélyeztetését követte el, amikor 2019-ben megakadályozták otthon, szakszerű segítség nélkül született gyermekük anyakönyvezését. Ezzel tudatosan nem biztosítottak gyermekük számára állampolgárságot, igazolványokat, okmányokat és a gyermek védelmében eljáró szakemberekkel való együttműködést módszeresen és teljesen visszautasították.

Mindemellett 2021-ben a PI-kör tagjai különböző ismert közéleti szereplőkkel és politikusokkal, közöttük Orbán Viktorral szemben fogalmazták meg a halálos ítéletüket.

A hét vádlottat alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló előkészület bűntette és más bűncselekményekkel, többek között emberölés előkészületével vádolja az ügyészség. Ez olyan bűncselekmény, ami a rendszerváltás óta nem fordult elő hazánkban.

A dusnoki házaspárnak az ügyész 1 év 6 hónap börtönt ajánlott, amit 3 év próbaidőre felfüggesztene és javasolta, hogy 1 évre tiltsák el őket 18 év alatti gyerek gondozásától és nevelésétől. Az ő esetükben a vád zaklatás, kiskorú veszélyeztetés és hivatalos személy elleni erőszak.

H. Á. nem akart vallomást tenni és a bűnösségét se ismerte el, de bizonyítékokat adott át a bíróságnak, amivel az ártatlanságát bizonyítaná. Férje, B. I. se tett vallomást, és nem ismerte be a bűnösségét.

Ország László Zsoltnak és Ferencziné Ambrus Emőnek is 6 év letöltendő fegyházbüntetést kért az ügyész, amit a vádlottak nem fogadtak el, szintén tagadják a vádakat.

Kovács Áron Dezső 8 év fegyházbüntetést kapott volna, de ő is tagadja a bűncselekmények elkövetését.

Posta Imre szintén 8 év fegyházbüntetést kapott ajánlatként az ügyésztől. A bűncselekmények elkövetését tagadja, a minősítéssel viszont nem volt problémája:

A Posta Imre név helyére sok más nevet be lehetne helyettesíteni.

A nyilatkozatát messziről, 2006-tól indította, elmondása szerint azért is, mert az ügyész is régről indította a vádakat.

Posta Imre elmondása szerint négydiplomás szakpszichológusként mutatta be magát, aki 2006-ban a Köztársasági Őrezred szakembereként dolgozott.

Azt sem hiszem el, hogy ez tényleg egy bíróság!

Többször említette, vizsgálatot kért, hogy Magyarország létezik-e, vagy csak egy Izraelben bejelentett cég. Szerinte Pintér Sándor belügyminisztert egy ukrán tűzpárbajban már régen megölték.

Szerinte van köze az ő ügyüknek Schadl György peréhez. Megölni nem akartak senkit, csak fel akarták magukra hívni a titkosszolgálatok figyelmét.

Mivel a vádlottak nem fogadták el az ügyész ajánlatát, az ügy az év végén folytatódik majd a Budapest Környéki Törvényszéken.

FRISSÍTVE: Posta Imre vallomást tett társaira, hogy kiengedjék? Félrevezethette a hatóságokat?

Nem találnak védőügyvédet Postának, senki nem akar vele közösködni

(Index.hu nyomán Szent Korona Rádió)