Csoportosan erőszakoltak meg egy 15 éves lányt a migránsok – Természetesen megint megúszták a komolyabb büntetést

2020-ban egy migránsbanda megtámadott egy védtelen 15 éves diáklányt egy városi parkban. A lányt többször megerőszakolták, azt lefilmezték és még ki is rabolták. Most a hamburgi kerületi bíróság felfüggesztett büntetéseket oszt ki – egy kivétellel.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A hamburgi tartományi bíróság fiatalkorúak tanácsa kedden úgy döntött, hogy kilenc elítélt csoportos nemi erőszaktevőből nyolc szabadlábon maradhat. Többször megerőszakoltak egy részeg és védtelen diáklányt egy hamburgi városi parkban, súlyosan bántalmazták, kirabolták és videókat készítettek a bűncselekményről. A 19 és 23 év közötti vádlottak egy és két év közötti felfüggesztett büntetést kaptak, míg egy 19 éves iráninak két évet és kilenc hónapot kell fiatalkorúak börtönében töltenie.

A BILD újság szerint a vádlottak egyike sem tanúsított megbánást a tárgyalás során. Az egyik állítólag még az ítélethirdetés alatt is majdnem elaludt.

Lelövetné a tüntető íreket a migráns írországi politikus

11 migráns erőszakolt meg egy lányt Németországban, az ügyészség szerint nincs miért letartóztatni őket

A bűnöző migránsok helyett a francia hazafiakat tartóztatták le

Hamburgi mindennapok: újabb migráns által elkövetett nemi erőszak

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)