Lelövetné a tüntető íreket a migráns írországi politikus

Írország kormányzó Fianna Fail pártja fokozta retorikáját saját állampolgáraival szemben, és felszólított arra, hogy a migránsok által elkövetett késelések ellen tiltakozókat “lőjék fejbe”.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Múlt csütörtökön egy algériai migráns (akit nem toloncoltak ki, amikor elrendelték) gyerekeket késelt meg Dublin utcáin.

Azóta az egyre inkompetensebb és egomániásabb igazságügyi miniszter, Helen McEntee arra használta fel a tragédiát, hogy háborút indítson ellenségei ellen, nevezetesen mindenki ellen, aki ellenezte a széles körben elítélt, szólásszabadság-ellenes törvényjavaslatait.

McEntee alig ejtett két szót arról, hogy kormánya nem tudta megakadályozni a támadást.

A migránst egyébként nyáron visszaengedték az utcára, még azután is, hogy késsel a kezében letartóztatták.

Most a kormányzó Fianna Fail párt arról beszélt, hogy le akarja mészárolni az utcán azokat az íreket, akik kritizálni merik a gyerekek elleni támadásokat.

Azad Talukder migráns tanácsos azt mondta:

“Szeretném, ha fejbe lőnék őket”.

A megdöbbentő megjegyzések azt mutatják, hogy a Fianna Fail és a Fine Gael mennyire megrészegült a hatalomtól, és most már nyíltan arra szólítanak fel, hogy gyilkolják meg a polgáraikat, ha tiltakoznak ellenük.

A tanácsosnak le kellene mondania, az egész helyzetnek pedig a kormány bukásához kellene vezetnie. Bár mivel nincs szégyenérzetük, így ez valószínűtlen.

Írország után Franciaországban is utcára vonultak a hazafiak megelégelve a migránsokat

A bűnöző migránsok helyett a francia hazafiakat tartóztatták le

(Catholic Arena nyomán Szent Korona Rádió)