A bűnöző migránsok helyett a francia hazafiakat tartóztatták le

Mint ismert, az elmúlt napokban szörnyű esemény rázta meg Írországot: egy algériai migráns Dublinban megkéselt három kisgyereket. Az eset után elszabadultak az indulatok, spontán tüntetés alakult ki, amely a rendőrség fellépésének is köszönhetően erőszakba torkollott. A tüntetők között sok ír patrióta volt, természetesen.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Ennek hírére a hétvégén francia hazafiak is megmozdulást szerveztek, egyrészt azért, hogy szolidaritást vállaljanak az írekkel, másrészt azért, hogy rámutassanak a Franciaországban uralkodó hasonló állapotokra. A felvonulás területe egy algériai migránsok által uralt no-go zóna volt. Olyan hely, ahová a rendőrség sem teszi be a lábát általában. Most kivételt tettek, ugyanis gyorsan az algírok védelmére keltek.

A tüntetőket szétoszlatták, többeket őrizetbe vettek. Egy fiatal hazafit a kocsijához tartva brutálisan megtámadtak az illegális bevándorlók. Jelenleg is súlyos állapotban, kórházban fekszik.

Természetesen az elkövető kiléte nem igazán érdekelte a rendőrséget, a jobboldaliak vegzálása viszont annál jobban. A következő nap reggelén ugyanis letartóztatási hullám vette kezdetét Franciaországban, kifejezetten azon aktivisták ellen, akik részt vettek, vagy akár támogatták a megmozdulást. Sokan őrizetben vannak a szombati tüntetések óta. A gyülekezőnél hagyott autóikat célirányosan fosztják ki algériai bandák, a rendőrség pedig ez ellen az égvilágon semmit nem tesz.

Ilyenkor a bíróság is példásan gyorsan végzi a dolgát, ugyanis hat és tíz hónap közötti börtönbüntetésre ítélte azokat a fiatal franciákat, akiket a Romans-sur-Isèreben tartott felvonulás során vagy után vettek őrizetbe!

Ahogy láttuk Írországban, így Franciaországban is a nemzeti érzelmű embereket tartja fő veszélynek a rendszer, de a bűnöző migránsokat, a radikális politikai iszlámot nem. Tragikus ez Európa számára, nemzeteink és civilizációnk sírásói uralkodnak felettünk.

Írország után Franciaországban is utcára vonultak a hazafiak megelégelve a migránsokat

(Kuruc.Info nyomán Szent Korona Rádió)