Újra végigsöpörhet a BLM-terror az Egyesült Államokon?

Ismét áll a bál Amerikában, boltti lopáson értek egy néger nőt, akit későbbb több lövéssel ártalmatlanítottak hogy megakadályozzák elmenekülését.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az Egyesült Államok Ohio államának rendőrsége ma nyilvánosságra hozta a szolgálati kamera felvételét arról a rendőrről, aki a múlt héten lelőtt egy terhes néger nőt. A rendőr többször kérte a bolti lopással gyanúsított nőt, hogy állítsa le autóját és szálljon ki. Ta’Kiya Young viszont inkább gyorsított.

Az áldozat családja „durva hatalommal való visszaélésként” ítélte el a rendőri beavatkozást.

A 21 éves Young és a rendőrök közötti incidens augusztus 24-én történt Columbus külvárosában, egy élelmiszerbolt előtt. A rendőrök arra kérték a nőt, hogy szálljon ki az autóból, mert az üzlet tulajdonosa lopással vádolta meg. A nő azonban ezt elutasította. Miután elhajtott, az AP szerint az egyik rendőr lövést adott le a szélvédőjébe, ami a videóból nem derül ki. A videó azzal ér véget, hogy egy autó egy élettelen nővel a volán mögött nekiütközik egy üzlet falának.

A hozzátartozók nehezményezték, hogy a videófelvételt több mint egy héttel az eset után hozták csak nyilvánosságra. A rendőrség azt állítja, hogy az ohiói törvényeknek megfelelően el kellett takarniuk a videóban szereplő reagáló rendőrök arcát és azonosító számát. A hatóságok vizsgálják a lövöldözést, a rendőröket fizetett adminisztratív szabadságra helyezték.

Önvédelemből fojtotta meg az agresszív négert a tengerészgyalogos – 15 év börtönt kaphat érte

BLM-aktivista volt, aki vérfürdőt rendezett a függetlenség napján Philadelphiában

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)