BLM-aktivista volt, aki vérfürdőt rendezett a függetlenség napján Philadelphiában

Sokan megsebesültek és többen meghaltak az Egyesült Államokban a függetlenség napjának éjszakáján ünnepségeken kitört újabb lövöldözésekben szerdára virradóra, folytatásaként az előző napok halálos kimenetelű erőszakos cselekményeinek. A Philadelphiában történt öt áldozatot követelő fegyveres támadás mögött kiderült, hogy egy BLM-aktivista áll.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Sokan megsebesültek és többen meghaltak az Egyesült Államokban a függetlenség napjának éjszakáján ünnepségeken kitört újabb lövöldözésekben szerdára virradóra, folytatásaként az előző napok halálos kimenetelű erőszakos cselekményeinek.

Daily Mail arról számolt be a történtek kapcsán, hogy a philadelphiai vérfürdő mögött álló, öt halálos áldozatot követelő fegyveres a BLM támogatója, aki „fekete mészárlásokról” és „gonosz szellemekről” írt Facebook-bejegyzéseket.

A 40 éves Kimbrady Carriker

négy férfit és egy 15 éves fiút lőtt agyon a Kingsessing negyedben július 4-ének előestéjén.

Jelenleg őrizetben van, és több gyilkossági váddal néz szembe, miután egy AR-15-össel, egy kézifegyverrel és ballisztikus mellényt viselve tombolt az utcákon.

A 2022 márciusában készült Facebook-bejegyzéseken Carriker nőnek öltözött, melltartót, karikás fülbevalót és arany karkötőt viselt – tette hozzá a lap.

Önvédelemből fojtotta meg az agresszív négert a tengerészgyalogos – 15 év börtönt kaphat érte

Kiirtandó vírushoz hasonlította a fehéreket a néger újságíró

(Mandiner.hu nyomán Szent Korona Rádió)