Skóciában a polkorrektség okán a rendőrség nem használja a pedofil szót

Skóciában immáron nemi identitásnak számít az, ha eunuch valaki, transzneműeket zárnak női börtönökbe, valamint az iskolákban is az LMBTQP-lobbi által megkövetelt nyelvezetet használják. Bár a genderpropaganda képviselői folyamatosan hangoztatják, hogy nincsen közük a pedofilokhoz, és az ő aberráltságukat nem akarják elfogadtatni, mégis számos esetben érzékenyítenek feléjük (itt, itt vagy éppen itt), s most egy skót példa is jól mutatja, hogy a progresszió permanensen halad egyre mélyebbre. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A skót bűnüldöző szervek egyes dokumentumokban elkezdték használni a “kiskorúakhoz vonzódó személy” kifejezést, amelyet általában “MAP”-ként rövidítenek a “minor attracted person” kifejezés után. Mindezt azért teszik, hogy biztosítsák a pedofilok számára a szükséges támogatást, figyelmen kívül hagyva azokat a figyelmeztetéseket, amelyek szerint ez a kifejezés normalizálja a gyermekek szexuális zaklatását.

A Skót Konzervatív Párt szóvivője aggodalmának adott hangot a pedofilok támogatásával kapcsolatban. “A legtöbb skót mélységesen zavarónak és helytelennek fog találni minden olyan kísérletet, amely a hivatalos útmutatókban a pedofília körüli nyelvezet felpuhítására irányul. A pedofíliával kapcsolatos bűncselekmények a legmegdöbbentőbb és legmegbocsájthatatlanabb bűncselekmények közé tartoznak, amelyeket valaki elkövethet, és alapvető fontosságú, hogy a skóciai rendőrség iránymutatása is ezt tükrözze.”

Még hogy nincs összefüggés a pedofília és az “LMBTQ-közösség” között! Újabb gyermekmegrontó aktivistát buktattak le (18+)

Hollandiában fontosabbak a pedofil fogva tartó jogai mint az áldozatoké

 

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)