Belga akadémikus szerint semmi gond nincs a pedofíliával

Álnéven tett közzé egy tanulmány az egyik belga akadémikus, melyben azt ecseteli, hogy a pedofíliát miért is kellene elfogadni. Figyelem, alább felkavaró sorok következnek…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az álnéven publikáló belga akadémikusnak a Controversial Ideas weboldalon közzétett tudományos tanulmánya szerint a pedofíliát szexuális irányultságnak kellene minősíteni, és a “kiskorúakhoz vonzódó személyeket” el kellene fogadnia a társadalomnak.

Azzal érvelt, hogy sok férfi, valamint néhány nő szinte kizárólag kiskorúakhoz vonzódik, ezért a társadalomban támogatni kellene őket. Rámutat a múlt pedofilbarát társaságaira, mint például az Észak-Amerikai Férfi-Fiú Szerelmesek Szövetsége (NAMBLA), a Project Truth és a hollandiai székhelyű Vereniging Martijn, amelyek mindegyike tagságot kapott a Nemzetközi Leszbikus és Meleg Szövetségben 1994-ig.

Vaerwaeter “A pedofil mint emberi lény: Egy autoetnográfia egy marginalizált szexuális orientáció elismeréséért” című munkáját egy feminista oldal fedezte fel a napokban, és hívta fel rá a figyelmet.

Ebben Vaerwaeter részletezi saját, a kisfiúkhoz való vonzódását és a gyerekekkel szerzett szexuális tapasztalatait, és azt állítja, hogy először 17 éves korában jött rá a kisfiúk iránti vonzalmára. “Az iskolai menzán sorban állva a tekintetem a csoportokban gyülekező fiatal gyerekekre tévedt. Tornaórákon pedig a másodéves fiúk sima vádlijaiban gyönyörködtem” – írta.

Vaerwaeter a továbbiakban részletezi saját pedofíl múltját, beleértve azt is, hogy egyszer egy tizenhárom éves fiúval volt együtt egy sátorban, akit megkívánt. “Óvatosan közelebb kúsztam hozzá. Gyakorlatilag kanálpózban voltunk”, majd pedig hozzátette, hogy ennek következtében hosszan tartó és fájdalmas erekciója volt. “Ahogy reméltem, nem csak az alvásról szólt a dolog, hiszen a fiú nem volt ellenére némi birkózásnak és kölcsönös csiklandozásnak” – írta. Egy másik példában Vaerwaeter elmeséli, hogy egy 15 éves fiúval töltötte az éjszakát. “Megragadta a kezemet, és az arcára nyomta. Az érzelmektől elborulva simogatni kezdtem az arcát, majd egy kicsit kinyitotta a száját, és egy ideig szopogatta az ujjamat”.

A fiatal fiúk iránti általános vonzalmát kibővítve azt mondta, hogy “egyértelmű volt, hogy egy fiatal, hormonoktól túlcsorduló pubertáskorú fiú kézzel történő beavatása az orgazmus világába minden bizonnyal sokkal nagyobb kielégülést nyújtana nekem mint a szex”.

Folytatva a társadalmi elfogadás melletti érvelését, az akadémikus a pedofília elfogadására szólította fel az LMBTQ+ közösséget, azt állítva, hogy ők egy sajátos szexuális kisebbség, akiket ugyanazok a megbélyegzéssel, diszkriminációval és társadalmi elszigeteltséggel kapcsolatos problémák érintenek, mint az LMBTQ közösség többi tagját, bár nagyobb mértékben.

“Ha a közösség befogadó akar lenni, akkor meg kell felelnie a

betűszóban szereplő + jelentésének, a pedofília mint szexuális irányultság elutasítása etikátlan és intellektuálisan igazságtalan” – állította a pedofil férfi.

A Journal of Controversial Ideas című folyóiratot, amelyben a cikket publikálták, Jeff McMahan és Peter Singer filozófusok alapították azzal a céllal, hogy az akadémikusok a szabad eszmecsere érdekében, Vaerwaeterhez hasonlóan álnevek alatt publikálhassanak megosztó témákban.

Nem célja az LMBTQP közösségnek a pedofília legalizálása, de egyre jobban érzékenyítenek az irányukba

Amerikai professzor szerint rendben van 1 éves kisbabát erőszakolni

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)