Agyvérzést kapott az iszlám világ egyik legpozitívabb vezetője?! Imádkozzunk Nasrallahért!

Haszan Nasrallah, a kérlelhetetlenül az igazság és Isten pártján álló szervezetnek, a Hezbollahnak a vezetője (a párt neve is ezt jelenti: Isten pártján). Kereszténybarát, az “Iszlám Állam” nevű “terrorista projekt” megroppantó szerveződésről van szó, amit azért próbálnak terrorszervezetként bemutatni, mert a valódi terrorállam, Izrael állam létét sem tűri meg. Naszrallah több mint politikai vezető: kiváló szónoklatai millióknak adnak hitet a cionizmus elleni harcban. Állapota azonban most súlyos.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Hasszán Naszrallah, a Hezbollah vezetője lemondta pénteki beszédét, miután a libanoni hazafias szervezet közölte, hogy „influenzás” lett. A Hezbollah főtitkárát, Hasszán Naszrallahot az intenzív osztályra szállították, miután agyvérzést kapott – jelentették libanoni és szaúd-arábiai lapok.

Az agyvérzésről szóló hírek azután érkeztek, hogy Naszrallah lemondta tervezett pénteki beszédét, miután a libanoni  hozzá kapcsolódó médián keresztül bejelentette, hogy influenzás lett, és ezért nem tud jól beszélni.

Ajánlunk néhány beszédét és témabavágó videót:

A 2006-os zsidók elleni háborúban megsérült, vagy elesett katonák családjaik megsegítését célzó emlékkoncert, amit egy keresztény énekesnő ad elő. A dalok szövegei Nasrallah, a frontra küldött leveleiből születtek:

Hezbollah harcos a keresztény templomban: