Semmibe veszik a nők érdekeit Skócia börtöneiben a transzlobbi miatt

Skóciában a magukat nőnek valló férfiak saját kérésükre női börtönökbe helyeztethetik el magukat. Épeszű embernek ilyen lehetőség eszébe sem jut, ugyanis főleg a szexuális bűnözők használják ki ezt a lehetőséget. Jelenleg a skót börtönökben 12 magát transzneműnek valló elítélt szexuális bűnöző tölti büntetését a női részlegen. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Ezek közül csak egynek volt meg a nemátalakító műtéte, tehát 11-en még a férfi külső nemi jelleget viselik magukon. A bizonyítékok pedig egyértelműen azt mutatják, hogy ezek a rabok nem a transzszexualitás elmebajában szenvednek, hanem csupán a progresszívok által kiharcolt többletjogokat használják ki.

A börtönökből származó információk tömkelege szól arról, hogy a koedukálást a nők sínylik meg. Volt olyan eset, hogy az elítélt erőszaktevő Karen White, született Stephen Wood több női rabot szexuálisan bántalmazott azután, hogy női börtönbe helyezték át, mivel transzneműnek vallotta magát. A kétszeres nemi erőszaktevő Martin Pontingot, aki később Jessica Winfieldként azonosította magát, pedig el kellett különíteni, miután állítólag szexuálisan zaklatta rabtársait a Bronzefield női börtönben.

Ha kiváncsiak vagyunk arra, hogy mi várhat hazánkban a jövőben, amennyiben nem vetünk véget az LMBTQP-lobbi terjedésének, akkor csupán nyugatra kell fordítanunk tekintetünket. Nálunk ma még “csak” a homoszexuálisok házasodási és örökbefogadási jogáért küzdenek, de ne ringassuk magunkat illúziókba: ha hatalomra kerülnek, akkor nálunk is az észnélküli diktatúrájukat hozzák el.

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Anyját erőszakoló transz került női börtönbe

Nyílt LMBTQP diktatúra bevezetésére készül Skócia