Két embert lincseltek meg húszan Szolnokon

Tömegverekedésnek állítja be a média, pedig két ártatlan embert lincseltek meg Szolnokon. Az elkövetők etnikai hovatartozását természetesen sehol nem említik, de biztosak lehetünk benne, hogy nem idén barnultak. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Tankolni hajtott be az egyik Szolnoki benzinkútra egy férfi, majd dolga végeztével tovább is hajtott volna, de egy több autóval ott álló társaság miatt nem tudta ezt kivitelezni. Kiszállt autójából, s megkérte őket, hogy álljanak odébb, szabadítsák fel a kijáratot. Ennek következtében ordítozni kezdtek vele, majd egyikőjük meg is ütötte. A férfi ekkor odahívta apját, mire a 20 fős társaság rájuk rontott, ütötte őket, s amikor földre kerültek, a fejüket rugdosták. Eközben egy férfi teljes nyugalommal szállt be gépjárművébe s hajtott el onnan, mindennemű segítségnyújtás nélkül. A lincselésnek végül a rendőrség vetett véget. A Tények-hez az egyik szemtanú eljuttatott egy videót, melyben a sértett egyik rokona is megszólalt.

“Kérte őket normálisan, hogy menjenek arrébb. Erre szó szót követett, hogy ők nem mennek arrébb. Az unokatestvérem is odaszólt, hogy nem kéne így beszélniük, csak megkértelek titeket, hogy álljatok félre. Erre az egyik srác odament, és megütötte.”

A kormánymédia tömegverekedésként hivatkozik a lincselésre:

A balliberális média még komikusabban igyekezett elkerülni, hogy beismerje hogy, lincselés történt. Az Index szerint például: “Elszabadultak az indulatok a szolnoki benzinkúton, egymást taposták az emberek”.

A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság miatt folytat nyomozást az ügyben.

Megöltek egy magyar édesapát a cigányok Vácon

Bozótvágó késsel támadtak a cigányok – a rendőrség még körözi őket

Ismételten biztonsági őrt akart késelni a cigány, ezúttal Szombathelyen

(Szoljon.hu nyomán Szent Korona Rádió)