Önkényesen végezhettek nemátalakító kezeléseket kiskorúakon egy londoni klinikán

Egy oknyomozás szerint a Mermaid transz klinikán visszafordíthatatlan orvosi beavatkozásoknak vetették alá a kiskorúakat.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Nyomozást indított a londoni kormány illetékes szerve, a Charity Commission a Mermaids nevű, gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozó transzgender szervezet ellen.

Az 1995 óta létező Mermaids 20 év alatti “transznemű” gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozik. A szervezet a szélsőséges gender-ideológia híve, ami szerint nemi identitásunk veleszületett, és a biológiai nem nem számít. A szervezet az ezredfordulótól kezdve lobbizott azért, hogy a “transz” gyermekeken kis koruktól fogva végezzenek beavatkozásokat. A Mermaids ügyvezető igazgatója, Susie Green kifejezetten azért lobbizott, hogy a nemi identitászavarban szenvedő gyermekek elsősorban ne mentális segítséget kapjanak (pszichológus, pszichiáter), hanem orvosi kezelést – azaz adjanak nekik pubertásblokkolót, hormonkezelést.

Ő maga saját gyermekét 2007-ben Bostonba vitte azért, hogy pubertásblokkolókkal kezeljék.

2022 szeptemberében a The Telegraph oknyomozó riportban leplezte le a Mermaidsot, azzal vádolva a szervezetet, hogy szülői beleegyezés nélkül is vállal mell-eltávolítást kiskorú lányok számára. A lap egy munkatársa 14 éves lánynak (Kai) adta ki magát, és levélváltásba kezdett a Mermaids-zal. A Telegraph szerint a Mermaids nem akarta kivizsgálni “Kai” piszchológiai helyzetét, és arra sem kérte, hogy szerezzen szülői beleegyezést; “Kai” azt írta a szervezetnek, hogy szülei ellenségesek “transz” identitásával kapcsolatban.

A Charity Commission, a karitatív szervezetek kormányzati felügyelő szerve ezután indított nyomozást a Mermaids ellen.

Ráadásul ezt követően, most októberben lemondott a felügyelőbizottsági megbízatásáról Dr. Jacob Breslow, mivel kiderült, hogy 2011-ben, doktoranduszjelöltként a B4U-ACT nevű pedofilszervezet konferenciáján beszélt, és “kiskorúakhoz vonzódó” személyekként utalt a pedofilokra. A Mermaids az általa kiadott közleményben leszögezte, hogy a B4U-ACT és tevékenysége teljes ellentétben áll a saját álláspontjával.

Nemrég került a figyelem középpontjába az ezer szülő által beperelt Tavistock genderklinika is, amit végül be is zártak.

Berlinben óvodát nyitnak a gyerekek aberrálttá neveléséért

A lehető legtöbb gyerek megrontása a Kínában megnyitott klinika célja

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)