Bozótvágó késsel támadtak a cigányok – a rendőrség még körözi őket

A kép illusztráció.

Nem ez volt az első eset, hogy macséta került szegregátumbeliek kezébe. Nemrég egy cigányasszony videóban fenyegetőzött egy ilyen eszközzel, Berekböszörményen pedig idős férfit rabolt ki egy fiatal bozótvágó késsel fenyegetőzve. Nos, a múlt héten a Blahán lehettek szemtanúi az összeszólalkozásnak, ahol szintén előkerült a cigányok kedvelt fegyvere. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

2022. szeptember 30-án 17 óra 30 perc körül Budapest VIII. kerületében, a Blaha Lujza téren többen összeszólalkoztak, mely során egy macséta is előkerült. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja az eset körülményeit, három főt pedig már előállítottak a BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányságra, azonban a józsefvárosi rendőrök még nagy erőkkel keresik Farkas Krisztofer Attilát és ismeretlen társát, akik bozótvágó késsel támadtak.

Garázdaság bűn​tett gyanúja miatt rendeltek el nyomozást “ismeretlen tettesek” ellen, akik a Blaha Lujza téren feltehetően

gázsprayvel lefújtak egy férfit, majd egy bozótvágó késsel támadtak rá,

aki könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök tíz percen belül a helyszínre értek és két cigányt előállítottak a kerületi kapitányságra. Egyikőjüket, egy 20 éves férfit a BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, de két másik társát még keresik.

A józsefvárosi rendőrök a 22 éves Farkas Krisztofer Attila körözését rendelték el

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Farkas Krisztofer Attila tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ismételten biztonsági őrt akart késelni a cigány, ezúttal Szombathelyen

11-14 év közötti cigánybűnözők raboltak Kecskeméten

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)