Betelt a pohár a női sportolóknál: beperelték az államot “transznemű” versenytársaik miatt

Négy volt connecticuti középiskolai sportoló nő beperelte az államot, mivel az lehetővé tette azon férfiak számára, akik magukat nőnek hiszik, hogy a női sportágakban vegyenek részt. A cikkben felsoroltunk néhány konkrét példát, ami tükrözi az igazságtalanság súlyosságát.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Connecticut oktatási minisztériuma 2017 óta törvénnyel védi a “transznemű” diákokat a “diszkriminációtól”. Selina Soule három társával együtt beperelte az államot, mert az lehetővé tette a “transznemű” diákok számára, hogy női sportágakban vegyenek részt. A per még tavaly indult, akkor a kerületi bíróság elutasította a keresetet. Az Alliance Defending Freedom (ADF) érdekvédelmi csoport azonban fellebbezett és a továbbiakban képviseli a négy korábbi középiskolai atlétát, az ügyben egyelőre még nem született döntés. Soule egy interjúban arról beszélt, hogy Connecticut “transznemű” sportolókra vonatkozó politikája igazságtalan, és hátrányos helyzetbe hozza a női sportolókat. Azt is elmondta, hogy milyen negatív következményei vannak annak, ha férfinak született sportolókat a női ligákban engednek versenyezni.

“Elveszítettem a kvalifikációs helyeket a versenyeken, a jobb helyezéseket, és attól is megfosztottak, hogy sportösztöndíjat kapjak. Nagyon frusztráló és szívszorító volt, amin keresztül kellett mennem.”

Hogy konkrét példákkal éljünk, az alábbiakban felsorolunk néhány esetet, melyek a per indítását generálták.

Lia Thomas

Lemondott az amerikai úszók szövetségének egyik versenybírója, hogy így tiltakozzon Lia Thomas biológiai férfi, de magát nőnek valló személy versenyeztetése ellen, akinek úszónő társai pedig rákényszerültek, hogy együtt öltözzenek vele, holott továbbra is férfi nemiszerve van, és a nőkhöz vonzódik, továbbá megnyerte férfiként az USA egyik legnagyobb női úszóbajnokságát, melyen rengetegen felháborodtak, illetve többek közt egy amatőr súlyemelő és egyben négy gyermekes családanya is kifejezte nem tetszését a Lia Thomas-szal kapcsolatos ügyek kapcsán.

Ricci Tres

29 éves férfiként tizenéves lányok ellen indult egy gördeszkaversenyen, melyen nyilvánvalóan első helyezett lett, és bezsebelte a nyereményt – a második 13, a harmadik helyezett pedig 16 éves volt.

Lilian Gallagher

Megerőltetés nélkül legyőzte a teljes női mezőnyt, így összesen ötezer euró pénznyereményt vihetett haza. Egy női gördeszkás versenyző, Taylor Silvermann pedig ezt nem hagyta szó nélkül, az Instagram oldalán fakadt ki a történtek miatt. “1000 dollárt kapott a selejtezőben, 3000 dollárt a döntőben, és 1000 dollárt a legjobb trükkért. Ez összesen 5000 dollárt tett ki a női sportolóknak szánt pénzdíjból. Én 1000 dollárt kaptam a selejtezőben és 1750 dollárt a második helyért, tehát összesen 2750 dollárt. A harmadik helyezett lány 750 dollárt kapott. Az a lány, aki 1000 dollárt érdemelt volna a legjobb trükkért, semmit sem kapott, azzal együtt, aki a harmadik lett volna.” – írta a bejegyzésben, majd mindezt el is küldte egy levélben a szervezőknek.

Carolina Panthers

Az NFL bajnokságában szereplő Carolina Panthers amerikaifutball-csapat a napokban jelentette be, hogy ők fogják alkalmazni a történelem első transznemű pomponlányát. “Ez egy olyan pillanat, amit soha nem fogok elfelejteni, és alig várom, hogy megmutassam nektek, mit tud ez a lány” – írja a Panthers legújabb pomponlánya.

Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb kerékpárversenye

Két biológiai férfi indult az Egyesült Királyság egyik legnagyobb kerékpárversenyén, majd övék is lett az első és második dobogó. A verseny utáni eredményhirdetésről készült fotón a dobogó első két fokán nőként viselkedő férfiak állnak, akik annyira büszkék, hogy legyőzték az összes női versenyzőt, hogy “megcsókolták” egymást. Mellettük a pódium harmadik fokán egy nő áll, aki a kisgyerekét tartja kezében…

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)

Fun fact: A nyugati propaganda terméke árulta el Amerikát

A Telekom szerint a férfiak is menstruálnak – LMBTQP-kézikönyvet kaptak magyarországi alkalmazottaik