Halálosan fenyegetik a transzlobbinak ellenálló édesanyát

Korábban többször is írtunk Lia Thomas úszóról, aki férfiként indult transzneműségre hivatkozva női mezőnyben, és győzelmet is aratott. Többen voltak, akiknek nem tetszett, ahogyan elbitorolta Thomas a nőktől jól megérdemelt győzelmüket, mely indíttatásból tüntetést is szerveztek. Az egyik ilyen csoportosulás a “Mentsük meg a női sportot!” mozgalom, melynek alapítója, Beth Stelzer, amatőr súlyemelő, négy gyermekes családanya osztotta meg gondolatait a Kossuth Rádió riporterével.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A “Mentsük meg a női sportot” mozgalom alapítója elmondta, hogy nemcsak egyszerű mozgalomnak, hanem nemzetközi koalíciónak tartják magukat. Azt követően alapították meg, hogy a súlyemelő versenyeken női mezőnyben férfiak is indultak, ami pedig már világszinten, minden sportban megfigyelhető.

Véleményük kifejezéséért gyakran transzfóbnak, rasszistának és bigottnak nevezik őket, sőt, Beth halálos fenyegetéseket is kap. Pedig csak azt képviselik, hogy a biológiai nemet nem lehet megváltoztatni, és a férfiak fizikai erőfölényben vannak a nőkkel szemben.

A sportban pedig ez az előny akár több, mint 50 százalékos is lehet a férfiak javára. A súlyemelésben például a férfiak gyakran a dupláját emelik annak, amire a nők képesek. Az utóbbi években azonban a transznemű sportolók ügyét gyakorlatilag az LMBTQP-lobbi nevében politikai kérdéssé tették, és dollármilliókkal támogatják. A nők véleményét még csak meg sem kérdezik, pedig sokaknak elege van az egészből. Az alapító elmondta, a nők megérdemlik a nemük alapján elkülönített teret, és itt nem csak a zuhanyzóról és öltözőről van szó: jogot kell kapniuk arra, hogy nemet mondhassanak.

Lia Thomasról úgy nyilatkozott, női győzelemként kezelik az ő eredményét, pedig férfi testben él. Ők is részt vettek “Mentsük meg a női sportot!” és “egyenlőséget a nők között” transzparensekkel a Thomas részvétele elleni tüntetésen az amerikai egyetemi úszóbajnokság női versenyében, ahol elsöprő támogatásnak örvendtek, bár még mindig sokan félnek kiállni a véleményük mellett, nehogy kirekesszék őket.

Sikerült megjelenni a mozgalomnak a fősodratú médiában is, és keményen dolgoznak a törvényalkotás terén nemcsak az Egyesült Államokban, hanem világszerte, sőt, megkeresnek olyan nagy szervezeteket is, mint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság.

Váratlan felfedezés! – nem fair ha a transzneműek női versenyszámokban indulnak

Megtiltották a transz sportolóknak a nőkkel való versenyzését Dél-Dakotában

Új-Zélandon idén az év női sportolója egy férfi

(Híradó.hu nyomán Szent Korona Rádió)