Joguk van női öltözőben kizárólag nőkkel tartózkodni!

Hollandiában megbüntethettek egy sportlétesítményt azért, mert nem engedtek be férfit női öltözőbe, sőt már hazánkban is megbüntettek munkáltatót ugyanezért. Most az USA-ban is el kell fogadniuk az egyetemista sportoló nőknek egy idegen férfi jelenlétét.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A Pennsylvaniai Egyetem úszónői rákényszerültek, hogy együtt öltözzenek a – korábban az UPenn férficsapatában úszott, most női rekordokat döntögető –  “transznemű” Lia Thomassal, egyikőjük ezt szóvá is tette: “azt mondták nekünk, nem közösíthetjük ki Liát, és el kell fogadnunk a jelenlétét, ellenkező esetben nem használhatjuk a saját öltözőnket”. Miért is tettük idézőjelbe a transznemű jelzőt? A hölgyek a következőről számoltak be:

“határozottan kínos szituáció, mivel Liának még mindig férfi testrészei vannak, és még mindig a nőkhöz vonzódik.”

A sportolók természetesen nem hagyták szó nélkül a helyzetet, edzőjüket tájékoztatták problémájukról, és kérvényezték, hogy ne kelljen együtt öltözködniük, eredményt azonban nem értek el. 35 nőnek kell elfogadnia, hogy egy férfi vetkőzzön mellettük, és bámulja őket. A beszámolók szerint mindez jól jellemzi az egyetem általános hozzáállását.

Az NCAA, egy amerikai nonprofit szervezet, mely több mint ezer intézmény sportolóit felügyeli, olyan szabályokat hozott, amelyek lehetővé teszik, hogy a transznemű sportolók egy év hormonterápia elvégzése után versenyezhessenek, nemrég bejelentette, hogy ezen személyek részvételét ezentúl az egyes sportágak nemzeti irányító testületei határozzák meg. Jelen eset az amerikai szakági versenyszövetséghez tartozna, amely állásfoglalásában kiemelte, hogy “szilárdan hisz a befogadásban, és abban, hogy minden sportolónak lehetősége van arra, hogy nemi identitásával és nemi kifejezésével összhangban lehessen versenyúszó.” Így a jogi segítség alapból ki van zárva.

A nyilatkozó úszónő szerint a többség fél megszólalni az ügyben, főleg, hogy az egyetem megtiltotta a diákoknak, hogy a médiának nyilatkozzanak:

“Sokan gyávák, akik nem mernek felvállalni semmiféle konfliktust, vagy épp attól félnek, hogy később rossz szemmel néznek rájuk. Lehet, hogy később nyilvánosságra hozom a dolgot, de határozottan félek. Attól félek, hogy mondjuk a potenciális munkáltatók rákeresnek a nevemre a Google-ban, és kommenteket találnak a véleményemről…”

Ezt eredményezi tehát a fene nagy tolerancia és elfogadás: fiatal nőket kényszerítenek arra, hogy idegen férfi előtt vetkőzzenek, s hogy ő egyaránt mutogassa magát nekik, mondva, hogy ő igazából férfi testbe született leszbikus. Az ilyen személyeket eddig perverznek hívták, és nyilvánvalóan megvetés övezte viselkedésüket, napjainkban viszont ők a “bátrak”, a “hősök”, akik felvállalják valódi énjüket. Aki pedig meg merészel szólalni az ügy kapcsán, ezentúl félelemben élheti életét, ugyanis kockáztatja jövőbeni állását, kapcsolatait, megítélését. Ezt nem toleranciának és demokráciának, hanem zsarnoki diktatúrának hívják.

Nemi erőszak miatt vették őrizetbe az államilag támogatott francia LMBTQP szervezet alapítóját

Gondolatrendőrség színre lép: bebörtönözhetik az LMBTQP-lobbi ellen felszólaló volt finn belügyminisztert

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió)